Biraz hüzün biraz neşe! Netflix yapımı The Starling konusu, fragmanı

Melissa McCarthy ve Chris O'Dowd ikilisini başrollerde izlediğimiz Netflix filmi "The Starling" yayınlandı. Filmin konusu, fragmanı, oyuncuları, çekim bilgileri...

Sığırcıklar, öteki kuşlardan farklıdır. Yuvalarını birlikte inşa ederler ve yuvayı yine birlikte korurlar. Dünyada tek başına olmak ve yalnız yaşamak için yaratılmamışlardır...

Gizli Sayılar ve Benim Komşum Bir Melek'in yönetmeninden yeni bir komedi-drama...

Melissa McCarthy ve Chris O'Dowd ikilisini başrollerde izlediğimiz Netflix filmi "The Starling" 24 Eylül 2021 Cuma tarihinde yayınlandı.

Dünya prömiyerini 12 Eylül 2021'de Toronto Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleştiren yapım; 17 Eylül'de sınırlı sayıda vizyona girerken; ardından Netflix aracılığıyla dünyanın pek çok bölgesindeki izleyiciyle buluşmuş oldu.

THE STARLING NASIL BİR YAPIM? KONUSU NE?

Peki, Matt Harris'in senaryosunu kaleme aldığı The Starling'in konusu ne?

The Starling'in hikayesi; yaşadığı kaybın ardından hayata yeniden tutunmaya çalışan bir kadının, bahçesini ele geçiren inatçı bir kuşla ve kendini toparlamakta zorlanan kocasıyla uğraşmasını konu ediniyor.

Önemli bir kayıp yaşayan Lilly'nin (Melissa McCarthy) sorunları yeterince kötü değilmiş gibi, arka bahçesine yuva yapan bir sığırcık onu taciz etmeye ve saldırmaya başlar. Onu öldürmeyi komik bir şekilde takıntı haline getiren Lilly sonunda, sorunlu bir geçmişi olan eski psikolog, şimdinin veterineri Larry'den rehberlik almaya başlar.

Birbirlerinin sorunlarını keşfetmelerine, kabul etmelerine ve yüzleşmelerine yardımcı olan ikili arasında benzersiz ve olası olmayan bir dostluk oluşur.

21-09/24/the-starling-foto.jpeg

The Starling'in oyuncu kadrosunda Melissa McCarthy (Lilly Maynard) ve Chris O'Dowd (Jack Maynard) ikilisine Kevin Kline (Dr. Larry Fine), Timothy Olyphant (Travis Delp), Daveed Diggs (Ben), Skyler Gisondo (Dickie), Loretta Devine (Velma), Laura Harrier (Sherri), Rosalind Chao (Fawn), Kimberly Quinn (Regina), Emily Tremaine (Alice), Scott MacArthur (Ralph), Elisabeth Röhm (Nancy Rothwelder), Veronica Falcón (Rosario Alvarez), Jimmy O. Yang, Brock Brenner (Dillon) gibi isimler eşlik etmekte.

21-09/24/the-starling-foto2.jpeg

THE STARLING NEREDE ÇEKİLDİ?

Yönetmen koltuğunda Theodore Melfi'nin oturduğu filmin çekimleri New York City'de gerçekleştirildi.

"The Starling" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin