Camdaki Kız 13.Bölümde Neler Olacak? İlk Tanıtım

Camdaki Kız 13.Bölümde neler olacak belli oldu. Dizinin yeni bölümünün arkasından önümüzdeki haftanın ilk tanıtımı yayınlandı. Rafet ölecek mi?

Camdaki Kız 12.bölüm çok hareketliydi. Nalan’ın söylediklerinin çarpıtılması ve Cana’nın olaya karışması derken, işler sarpa sardı. Dizinin son bölümünde bir yandan Feride’nin çıldırmalarını izledik. Bir yandan da Rafet’in sinir harbini izledik. Peki Camdaki Kız 13.Bölümde neler olacak?

Bu sefer yeni bölüm çok merak ediliyor çünkü bu kez yeni bölümde Rafet’i değerlendireceğiz. Dizinin sonunda Rafet, yaşadıklarını kaldıramamış ve otelde fenalaşmıştı. Sonunda yüzünü gösteren Hayri ise onu bulmuş ve kalbinin durduğunu söylemişti. Acaba Rafet ölecek mi bu da çok merak ediliyor. Haliyle biz de yeni bölüm tanıtımında bunu aradık. Detaylı tanıtım ve ikinci fragman geldiği zaman daha fazla bilgi elde edeceğiz ama şu an için de bazı detaylar gördük.

Camdaki Kız 13.Bölümde Neler Oluyor?

Yeni bölümde neler olacağı konusuna gelirsek, dizinin hemen sonrasında yayınlanan ilk tanıtıma göre 13.bölüm daha da hareketli geçecek. Birincisi Rafet ölmeyecek. Yeni bölümde Rafet’in kurtulduğunu göreceğiz. Onu kurtaran Hayri ise artık Rafet’in sağ kolu olacak. Yeni şoför olarak dikkat çekecek. Rafet ise Cavit’e hesap sormaya gidecek ve ailesinden uzak durmasını isteyecek.

Tüm bunlar olurken Nalan ise annesinden af dileyecek. Fakat annesinin ona sırtını döndüğünü göreceğiz. Cana cephesinde ise işler iyice karışacak. Herkesin canını yakan Cana, bu sefer kocası tarafından terk edilecek. Kocası Sedat ile Cana arasındaki mesajları görecek ve Cana’yı evden kovacak.

21-09/24/camdaki-kiz-13bolumde-1.jpg

Son olarak artık Hayri ile Nalan’ın tanışacağını göreceğiz. İlk tanışmanın Camdaki Kız 13.Bölümde olması söz konusu olacak. Camdaki Kız 13.Bölümde neler olacak özet olarak böyle. Artık yeni bölümü bekleyeceğiz. Yeni bölüm 30 Eylül tarihinde yayınlanacak. Tanıtım Youtube kanalında yayınlandığı zaman ekleyeceğiz. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin