Sadakatsiz 32.Bölüm 2.Fragmanı Geldi! Neler Oluyor?

Sadakatsiz 32.Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında yeni karakterin diziye nasıl dahil olacağı görülüyor. Ayrıca Derin'e ne olduğu da ortaya çıktı.

Sadakatsiz 32.Bölüm 2.Fragmanı sonunda yayınlandı. Aslında dizinin yeni sezonunun ilk bölümünün bu hafta yayınlanmasını bekliyorduk. Yani 32.bölüm bu hafta yayınlanacaktı. İlk fragman da yayınlanmıştı.

Ama sonrasında yayın akışında yapılan düzenleme ile beraber dizinin yeni bölümü için erteleme kararı alındığını gördük. Erteleme kararı gün değişikliği ile falan ilgili değildi. Yine Çarşamba günü yayınlanacak olan bölüm, 29 Eylül tarihinde ekranlara gelecekti. İşte yeni bölüm 2.fragmanını da bu yüzden bekliyorduk. Beklediğimiz fragman yayınlandı.

Sadakatsiz 32.Bölüm 2.Fragmanında Neler Oluyor?

Yeni bölüm fragmanında Derin’in gazetede Asya’yı gördüğünü görüyoruz. Tekerlekli sandalyeye mahkum kalan Derin’in, Asya’yı görmesi sonrasında çıldırdığı da net olarak anlaşılıyor. Bulunduğu durumdan Asya’yı suçlayan Derin, onun fotoğrafını görmeye ve hayatına devam ettiğini bilmeye dayanamayacak gibi.

Muhtemelen bu yönde harekete geçecek ve Asya’yı yıpratmak için çalışacak. Onu artık yeni sezonda göreceğiz. Diğer taraftan Derin’in yanında Volkan’ın da olduğunu görüyoruz.

Ayrıca Volkan’a oğlu Ali’nin de tepki gösterdiğini görüyoruz. Babasına keşke sen ölseydin diyerek çıkışıyor. Volkan’ın bir hayli üzüntülü olduğunu da anlıyoruz. Fragman devam ettiğinde Asya’nın bir kızı ile giderken bir kazaya neden olduğu görülüyor.

Diziye yeni katılacak olan isim, aracıyla takla atıyor. Kalbi duran ismi gören Asya hemen harekete geçiyor. Biraz uğraştan sonra yeniden kalbini çalıştırmayı başarıyor.

Asya ile ikili arasındaki tanışmanın bu şekilde olduğunu göreceğiz. Zaten yeni sezonda da ikili arasında bir yakınlaşma olacağını söylemiştik. Tabii ki Volkan bu duruma ne diyecek ya da Asya bu durumu nasıl karşılayacak bilemiyoruz.

Sadakatsiz 32.Bölüm 2.Fragmanı içerisinde yer alan detaylar bu şekilde. Artık dizinin yeni bölümünü bekliyoruz. 29 Eylül’de yeni bölüm gelecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin