Camdaki Kız’da Nalan’a Neden Tepki Gösterdiler?

Camdaki Kız’da Nalan’a neden tepki gösterildi? Nalan, gazetecilere nasıl bir açıklama yaptı? İşte dizinin karışmasına neden olan sahne ve yaşananlar.

Malum diziler birbiri ardına sıralanıyor. Haliyle takipte zorlanıyor. Bu hafta en iddialı bölümlerden biri ise Camdaki Kız’dan geldi. 12.bölümü yayınlanan dizi, çok ses getirdi. Diziyi izlemeyenlerin merak ettikleri konu ise Camdaki Kız’da Nalan’a neden tepki gösterildiği.

Öyle ki bu bölümde, tüm oklar Nalan’ın üzerine çevrilmişti. Rafet’in de tepkisini çeken Nalan, annesini ise resmen çıldırttı. Peki ne oldu da Nalan’a bu kadar tepki gösterildi? Diziyi kaçıranlar için ne olduğu konusunda bilgi vereceğiz.

Camdaki Kız’da Nalan’a Neden Tepki Vardı? Ne Oldu?

Geçen bölümde Nalan, bir defile sırasında en ünlü elbiseyi almıştı. Cana’nın ayırtmasına karşın Selen, durumu değiştirmiş ve elbiseyi Nalan’ın almasını sağlamıştı. Sonrasında ise Selen ile Nalan bir kafede buluştuğunu gördük.

İkili güncel gelişmelerden konuşuyordu. Beraber zaman geçiren ve sohbet eden ikilinin, kafe çıkışında ise gazetecilere yakalandığını gördük. Gazeteciler Nalan’a bazı sorular yöneltti. Bu sorular üzerine ise Nalan, bazı açıklamalar yaptı.

Defile için soruları cevaplayan Nalan’a çocuk ne zaman sorusu geldi. Bu sorunun üzerine ise Nalan çok detaylı bir açıklama yapmadı. Ama sonrasında bir soru daha geldi. Bu sefer Nalan’a, hamile kaldığı için evlendiler iddiaları soruldu.

Ortalık gerildi ve sonrasında Nalan, sinirle bazı açıklamalarda bulundu. Sinirlenerek sert çıkan Nalan’ın söyledikleri ise Cana’nın gazetecileri ayarlaması sonrasında montajlanarak yayınlandı.

Görüntülerde Nalan’ın durumu kabul ettiği izlenimi oluştu. Sonrasında ise ortalık karıştı tabii ki. Bir yanda Rafet çıldırdı bir yanda ise Feride çıldırdı. Gazetecilere bunu kimin yaptırdığı ortaya çıktı ve Sedat bunu öğrendi. Dediğimi gibi montajlama yapılmasını isteyen Cana oldu.

Camdaki Kız’da Nalan’a neden tepki gösterildi anlattık. Bakalım yeni bölümde bu konuda daha nasıl gelişmeler yaşanacak?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin