Netflix Kin Konusu ve Yayın Tarihi

Netflix Kin Konusu ve oyuncuları kimler? Netflix Kin filmi için yayınlanan ilk fragman ve film için paylaşılan tüm detaylar haberimizde.

Netflix Ekim ayı takvimi belli oldu. Ekim ayında platformda yer alacak olan Türk yapımı ise Kin filmi olacak. Sürükleyici bir film olarak gelecek olan yapımın, detayları da belli olmuş durumda. Bir yanda filmin detayları belli oldu bir yandan da fragmanı yayınlandı. Peki, Netflix Kin konusu ne ve oyuncuları kimler?

İLGİLİ İÇERİK

Netflix Kin Konusu ve Oyuncuları

Filmin konusundan söz ederek başlayacağım. Yılmaz Erdoğan’ın iddialı oyunculuğunu izleyeceğimiz yapımda, yine oldukça orijinal bir hikaye var.

Dizinin hikayesi Başkomiser Harun karakterinin etrafında dönecek. Harun karakteri, önemli bir ödül kazanacak ve terfi beklemeye başlayacak. Bir yandan terfi bekleyen Harun, bir yandan ise başarısı sonrasında ekip arkadaşlarının yaptığı kutlamaya katılır.

Kutlamadan sonra evine taksiyle dönmek isteyen Başkomiser Harun, hiç beklemediği bir şekilde taksicinin saldırısına uğrar. Taksici saldırıyor olsa da başkomiser bu saldırıyor savuşturur ve sonrasında taksiciyi öldürür.

Bir yandan Harun cinayeti ekibiyle birlikte aydınlatmaya çalışacak bir yandan da kendisinin yakalanmaması için mücadele edecek. Ayrıca bu süreçte ailesini de koruması gerekecek.

Hikayesi ile farklı bir havaya sahip olacağını gördüğümüz filmin oyuncuları da çok iddialı. Filmde yer alacak olan oyuncuları hemen aşağı ekleyelim.

  • Yılmaz Erdoğan
  • Ahmet Mümtaz Taylan
  • Cem Yiğit Üzümoğlu
  • Duygu Sarışın
  • Rüzgar Aksoy
  • Yosi Mizrahi
  • Elif Gizem Aykul
  • Enes Külahçı

Netflix Kin Konusu ve oyuncuları için detayları paylaştık. Kin yayın tarihi konusunda da bilgi verilmiş durumda.

Filmin fragmanı yayınlandığı gibi filmin yayın tarihi de açıklandı. Buna göre yapım 8 Ekim tarihinde yayında olacak. Netflix’in Ekim ayı içerisinde gelen tek Türk filmi olarak gözüküyor. Ne kadar başarı elde edeceğini göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin