Kazara Aşk Final Yapacak mı?

Kazara Aşk final mi yapacak iddiaları gündeme gelmeye başladı. Dizinin final yapacağı konuşuluyor. Peki dizinin ne zaman final yapacağı belli oldu mu?

Ah yaz dizileri vah yaz dizileri. Genelde yaz dizileri için kader aynı oluyor. Yaz ortasında ya da başında diziler yayınlanıyor. Yazın ilk aylarında devam ediyor ama sezonun başlamasıyla beraber diziler bir bir final yapıyor. Sezon dizileriyle yarışamıyor. Çok nadir bu çizgiyi aşan yapımlar görüyoruz. Mesela Aşk Mantık İntikam bu kaderi yenen dizilerden biri oldu. Ama diğer birçok yaz dizisi için kötü haberler gelmeye devam ediyor. Şimdi de Kazara Aşk final yapacak mı sorusu gündemde.

Yaz dizilerinden biri olan Kazara Aşk, yine final yapacak yapımlardan biri olacak deniyor. Dizinin neden final yapacağı bir yana ne zaman final yapacağı daha net gibi.

Kazara Aşk Final Ne Zaman Olacak?

Dizinin en son 12.bölümü gündeme geldi. Söylenene göre sezon dizilerine karşı zorlanacak yapım, pek iyi reytingler almadığından dizi final yapacak.

12.bölümden sonra dizinin final yoluna giriş yapacağı söyleniyor. Finalin ise 13.bölümle beraber yapılacağı söylenmekte.

Sezonun son bölümü 13.bölüm olacak ve sezon finali değil direkt final yapılacak. Yani yeni yaz döneminde de diziyi görme şansımız olmayacak.

İddiaların doğru olduğu düşünülecek olursa Kazara Aşk final yaparak yakın zamanda defteri kapatmış olacak. Dizinin neden final yaptığı konusunda ise dediğimiz gibi reytinglere bakmak lazım.

21-09/23/kazara-ask-final-yapacak-mi-2.jpg

Tabii ki bu konuda resmi bir açıklama olmaması sadece yorum yapabileceğimiz anlamına geliyor ama reytingleri düşük olan diziler, bu kadar rekabetin yüksek olduğu bir dönemde çok tutulmuyor ve bir bir final yapıyor.

Hele ki yaz dizileri için durumu giriş kısmında belirttik. Yaz dizileri daha hızlı bir şekilde finale yürümekte. Bakalım sezon dizileri için durum ne olacak. Yeni olan iddialı çok yapım var.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin