Dear White People dizisi final sezonu detayları!

Netflix dizisi "Dear White People"ın 4. cildi, diğer bir deyişle final sezonu yayınlandı. Final sezonu konusu, fragmanı, oyuncuları ve tüm detayları burada...

İlerlemek için tek yol geriye dönmektir...

DEAR WHITE PEOPLE FİNAL SEZONU YAYINLANDI!

Bağımsız Ruh Ödülü kazanan 2014 yapımı aynı isimdeki filmden uyarlanan Netflix dizisi "Dear White People"ın 4. cildi, diğer bir deyişle final sezonu yayınlandı.

Uyarlandığı filmin yaratıcısı Justin Simien'in elinden çıkan Dear White People'ın 10 bölümlük 4. sezonu 22 Eylül 2021 Çarşamba tarihinde izleyiciyle buluştu. Yeni sezonun bölüm süreleri 31 ile 39 dakika arasında değişiyor.

Yapımın ilk sezonu 28 Nisan 2017, ikinci sezonu 04 Mayıs 2018 ve üçüncü sezonu 02 Ağustos 2019 tarihinde yayınlanmıştı.

21-09/23/dear-white-people-4-sezon-posteri.jpeg

"DEAR WHITE PEOPLE" 4. CİLT KONUSU

Peki, gündelik hayatın yüzeyselliği ve kaygan politikaları arasında, düşünüldüğü kadar "siyahi dostu" olmayan bir Ivy League üniversitesi Winchester Universitesi'nde okuyan siyah öğrencilerin hikayesini ekranlara getiren dizinin final sezonunda neler olacak?

Dear White People'ın 4. cildinde; gelecekte küresel bir salgının ortasında yeniden buluşan Sam ile Lionel'in, Winchester'da birlikte geçirdikleri destansı son yılı bir 90'lar müzikali olarak yâd etmesine tanıklık ediyoruz.

Sezonun açılış bölümünde; son sınıfın ilk gününde, kampüsü hem Kariyer Günü planlarının hem de AP Evi'nin Winchester'ın tarihî Varsity Şovu'nun prodüksiyonunu yapacağı haberinin heyecanı sarıyor.

Aktör Jeremy Tardy, Lionsgate'e yönelik ırkçılık iddialarını gerekçe göstererek dördüncü sezon için geri dönmeyeceğini aylar önce açıklamıştı. Karamo Brown (Queer Eye) ve Rome Flynn (How To Get Away With Murder) final sezonu için kadroya katılan isimler olmuşlardı.

21-09/23/dear-white-people-dizi.jpeg

Yapımın ana oyuncu kadrosunda Logan Browning, Brandon P Bell, DeRon Horton, Antoinette Robertson, John Patrick Amedori, Ashley Blaine Featherson, Marque Richardson, Jemar Michael, Courtney Sauls, Joi Liaye, Giancarlo Esposito gibi isimler yer alıyor.

Dizinin final sezonunun yönetmen kadrosu ise Justin Simien, Leann Bowen, Steven J. Kung, Sam Bailey, Edgar Momplaisir, Natalia Temesgen, Daheli A. Hall, Ean Weslynn, Jaclyn Moore'dan oluşuyor. Justin Simien sezonun açılış ve kapanış bölümlerini yönetti.

"Dear White People" (Netflix) 4. Cilt Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin