Görünmez Bir Kızın İtirafları nasıl bir yapım? Konusu, fragmanı

Thalita Rebouças'ın romanından uyarlanan romantik komedi türündeki gençlik yapımı "Görünmez Bir Kızın İtirafları (Confessions of an Invisible Girl)" Netflix'te yayınlandı. Konusu, fragmanı, oyuncuları...

"Arkadaş edinirsem sorunlarımdan kurtulurum sanıyordum ama anlaşılan işler şimdi daha karmaşıklaşıyor..."

Thalita Rebouças'ın romanından uyarlanan gençlik filmi "Görünmez Bir Kızın İtirafları (Confessions of an Invisible Girl)" Netflix'te yayınlandı.

Orijinal ismi "Confissões de uma Garota Excluída" olan Brezilya yapımı romantik komedi türündeki yapım 22 Eylül 2021 Çarşamba tarihinden itibaren izlenebilmekte.

"GÖRÜNMEZ BİR KIZIN İTİRAFLARI" KONUSU

Confessions of an Invisible Girl'ün konusuna bakacak olursak;

Yeni bir okula başlayan zeki ama asosyal biri olan Tetê arkadaş edinmek için her şeyi denemeye hazırdır. Fakat okulun popüler kızının kendisi için başka planları vardır!

Thalita Rebouças'ın çok satan kitabından uyarlanan Confessions of an Invisible Girl'ün hiayesinin merkezindeki Tetê sadece çevresi tarafından kabul görmek ve biraz eğlenmek istemektedir. Ancak ailesiyle birlikte büyükanne ve büyükbabasının evine ve yeni bir okula taşınması gerektiğinde hayatı tamamen değişecektir.

Şimdi, geçmişte karşılaştığı aynı zorbalıktan kaçmak için elinden geleni yapacaktır.

21-09/23/confessions-of-an-invisible-girl.png

"CONFESSIONS OF AN INVISIBLE GIRL" OYUNCULARI

Filmin oyuncu kadrosunda Klara Castanho (Tetê), Lucca Picon (Erick), Júlia Gomes (Valentina), Marcus Bessa (Zeca), Kiria Malheiros (Samantha Hygino), Fernanda Concon (Laís), Gabriel Lima (Davi), Caio Cabral (Dudu), Leonardo Cidade (Gustavo Sampaio), Jade Cardozo (Indrig), Rosane Gofman (Djanira) ve Stepan Nercessian (José) gibi isimler yer alıyor.

21-09/23/confessions-of-an-invisible-girl-cast.jpeg

Panorâmica Filmes yapımcılığında hazırlanan Görünmez Bir Kızın İtirafları'nın yönetmen koltuğunda Bruno Garotti otururken; Vanessa Jardim, Augusto Medeiros, Yuka Fuchigami, Joana Macedo, Julio Zucca ve Yago Simões ise projenin yönetici yapımcıları.

"Confessions of an Invisible Girl" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin