Merve Mutlu
18 Mart 2021 - 14:51
Gündem

Oyunculuk kariyeri boyunca birbirinden başarılı projelere adını yazdıran ve ekranların sevilen isimleri arasına girmeyi başaran güzel oyuncu Birce Akalay, son ekran projesi Babil'in ardından yeniden setlere Netflix'in yeni projesi Kuş Uçuşu dizisi ile giriyor. Başrolde Akalay'a Miray Daner eşlik edecek.

21-03/18/birce-1616067682.jpg

Yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer'in oturacağı ve cast çalışmaları devam eden dizi, bir TV kanalında geçecek ve farklı yaş kuşaklarının hikayesini anlatacak. Ay Yapım tarafından hazırlanan ve senaryosu Meriç Acemi imzası taşıyan projenin, Netflix'te yayınlanmak üzere hazırlıklarına başlandı.

Birce Akalay, yeni dizisi Kuş Uçuşu'na olan heyecanını paylaştı!

21-03/18/birce-akalay.png

Birce Akalay, yeni dizi heyecanını sosyal medya hesabından paylaştı. "Her anının tadını çıkarabilmek için gün sayıyorum. Her geçen gün daha derinine indikçe ballanıyor Kuş Uçuşu" diye paylaşan oyuncunun heyecanı izleyicilerine de geçti.

21-03/18/kus.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin