Seksenler dizisine yeni bir isim katıldı! Ecmel İs kadroda!

Sevilen dizi Seksenler'e yeni oyuncu geldi.

Merve Mutlu
18 Mart 2021 - 14:26
Gündem

TRT1 ekranlarında uzun bir dönem yayınlanan ve finalinin ardından yeniden ekranlara dönerek izleyicilerini mutlu eden Seksenler dizisinin kadrosuna yeni bir isim katıldı. Nostalji rüzgarları estiren dizinin yeni karakteri Gamze oldu.

21-03/18/skesenler.png

TRT1'de hafta içi her gün saat 17.30'da ekrana gelen Seksenler dizisi, başrollerini Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, Yasemin Çonka, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner ve Berat Yenilmez gibi isimlerin paylaştığı kadrosuyla büyük beğeni topluyor. 46'lık Basri'den Sağcı Alper'e, Pastacı Sami'den Berber Recep'e, Kahveci Mesut'tan Fato Ana'ya sevilen birçok karakteri ile ekranlara dönerek izleyicileri mutlu eden dizinin kadrosuna en son İrfan Kangı katılmıştı. Kadroya katılan son isim de en son Arka Sokaklar dizisinde Hakan komiserin (Ozan Çobanoğlu) başını belaya sokan Ceren adlı bir karaktere hayat veren Ecmel İs oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin