Merve Mutlu
18 Mart 2021 - 15:22
Gündem

Stand up shoplarıyla tanınan ve en son TRT'nin sevilen dizisi Tutunamayanlar'ın başrolünü üstlenen başarılı ve sevilen oyuncu Doğu Demirkol, yeni bir dizi projesiyle sevenlerine sürpriz yaptı. Dijitali tercih eden oyuncu, Türkiye'nin sevilen içerik platformu BluTV ile anlaştı.

21-03/18/dogu.png

Üniversitede istemediği bir bölümde yıllarca dirsek çürütürken hayatının hangi yöne gideceğinden habersiz olan Doğu’nun hayallerinin peşinden gitme yolculuğunu anlatacak olan Doğu adlı dizi projesinin merakla beklenen ilk tanıtımı yayınlandı. Doğu Demirkol’un Murat Özsoy ile kaleme aldığı, aynı zamanda Demirkol’un hem yönetmen koltuğunda oturduğu hem de başrolünde yer aldığı proje BKM Yapım imzası taşıyor.  Ege Kökenli, Evliya Aykan, Kubilay Tunçer, Banu Fotocan, Yağmur Gülveren ve Afra Karagöz'ü kadrosunda bir araya getiren proje 31 Mart’ta hem BluTV’de hem Vodafone TV’de izleyici karşısına çıkacak.

Doğu İlk Tanıtım:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin