Bir Zamanlar Kıbrıs'ın Ankaralı'sı Serkan Çayoğlu karakterini anlattı!

Merak uyandıran dizinin oyuncusu rolü hakkında konuştu.

Merve Mutlu
18 Mart 2021 - 15:48
Gündem

TMC Film imzası ile TRT1 ekranları için hazırlanan ve çekimleri Lefkoşa ve Gazimağusa başta olmak üzere KKTC'de yapılan Bir Zamanlar Kıbrıs, ekran macerasına başlamak için gün sayarken merakla beklenen tanıtımlar da büyük heyecan yaratmayı başardı.

21-03/18/kibris.png

Kıbrıs Türklerinin varoluş mücadelesini ekrana taşıyacak olan dizide sakız tüccarı Kemal Dereli karakterini Ahmet Kural, eşi İnci’yi Pelin Karahan, Türkiye’den adaya gizli görevle gelen Ankaralı karakterini Serkan Çayoğlu, nişanlısı Doktor Ayşe'yi Gülper Özdemir, Kıbrıs Rumlarının EOKA isimli örgütünün lideri Nikos Sampson’ı Tayanç Ayaydın canlandıracak.

Bir Zamanlar Kıbrıs'ın Ankaralı'sı Serkan Çayoğlu karakterini anlattı!

21-03/18/serkan-c.png

Ankaralı karakteriyle izleyenleri etkilemeye hazırlanan başarılı oyuncu Serkan Çayoğlu, "Ben dizide devlet için çalışan, geçmişinde farklı ülkelerde görevlendirilen ‘Ankaralı’ karakterini canlandıracağım. Ne kadar tecrübeli olsa da, Adada şahit olduğu olaylar karşısında duygusal anlamda büyük zorluklar yaşayacak. Görevine olan bağı ve nişanlısına olan aşkı sayesinde ‘Ankaralı’ hayata tutunacak, hatta zaman zaman ikisi arasında bir seçim yapmak zorunda kalacak." dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin