Kırmızı Oda'nın Sadi'si Erkan Petekkaya Doğduğun Ev Kaderindir'e konuk oluyor!

Sevilen oyuncu aynı karakterle bir diziye daha konuk olacak.

Merve Mutlu
19 Mart 2021 - 13:27
Gündem

OGM Pictures yapımcılığında ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hayat hikayelerinden uyarlanarak hazırlanan tv8'in Kırmızı Oda dizisinin sevilen karakterlerinden biri olmayı başaran Delikanlı Sadi'nin hikayesi, izleyicilerin beğenisi ile birkaç bölüm daha uzatılmıştı. Sadi karakteri yazarın bir başka kitabından uyarlanan bir diziye daha konuk olacak.

21-03/19/delikanli-sadi.jpg

Başrolünde Doktor Hanım karakteri ile Binnur Kaya'nın yanı sıra Tülin Özen, Gülçin Kültür ve Burak Deniz'in yer aldığı dizi, büyük bir ilgiyle izlenmeye ve her bölümü konuşulmaya devam ediyor. Birbirinden başarılı isimlerin yürek dağlayan hikayelerini anlatan danışan karakteriyle konuk olduğu projede Sadi karakteri ve ona hayat veren Erkan Petekkaya'nın performansı da son dönemin en çok konuşulanları arasına girdi.

Kırmızı Oda'nın Sadi'si Erkan Petekkaya Doğduğun Ev Kaderindir'e konuk oluyor!

21-03/19/sadi.jpg

Dizide Petekkaya'nın canlandırdığı Sadi karakteri annesini çok küçük yaşta kaybeden, babası cezaevindeyken üvey annesi ve üvey abileri tarafından sürekli zorbalığa maruz kalan ve kendisini hayata tutunmaya teşvik eden babaannesinin ölümünün ardından evden kaçarak sokaklara sığınan kimsesiz ve sevgisiz büyümüş bir çocuk hikayesi ile izleyicilerin karşısına çıkan bir mafya. Bu karakter, Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile anlaştı. Dizide Mehdi’nin Cengiz’le ilişkisini kesmesinden sonra intikam almak istemesi nedeniyle Zeynep'in ve ailesinin olduğu eve yaptığı silahlı saldırıyı Mehdi'nin üstüne yıkmaya çalışırken, Ali Rıza'nın, yardımcı olması için tersaneden tanıştığı ve çok güvendiği bir tanıdığı olarak devreye girecek ve Cengiz’in durdurabilmek için mücadele edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin