Merve Mutlu
19 Mart 2021 - 14:05
Magazin

Bir yaz dizisi olarak Fox ekranlarında yayın hayatına başlayan ve hala başarıyla devam eden Sen Çal Kapımı dizisinin başrolleri Hande Erçel ve Kerem Bürsin arasında aşk olduğu iddiaları uzun zamandır magazin gündemini meşgul eden bir gelişmeydi. Hatta Erçel'in eski sevgilisi Dalkılıç'ın bu iddiaların ardından takibi bırakması da iddiaların doğru olduğunu düşündürmüştü ancak Erçel'in başka biriyle ilişki yaşadığı ortaya çıktı.

21-03/19/ercel-akdogam.jpg

Başrolü paylaştıkları dizide oldukça yakıştırılan ve hatta aralarındaki inkar edilemez uyum nedeniyle özel hayatlarında da beraber oldukları düşünülen iki ünlü oyuncu bu iddiaları her seferinde yalanlamıştı. Geçtiğimiz günlerde Erçel'in yaklaşık 1 aydır iş insanı Murat Akdoğan ile beraber olduğu haberleri ortaya çıkınca iki oyuncunun hayranları hayal kırıklığı yaşadı. İddialara göre Dalkılıç'ın arkadaşı olan Cansın Hacısoylu, kardeşi Murat Akdoğan ile Erçel'i tanıştırarak bu ilişkinin mimarı oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin