Seni Çok Bekledim'in Sibel'i Nihan Büyükağaç diziden ayrıldı!

Sevilen dizide sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Merve Mutlu
19 Mart 2021 - 14:28
Gündem

Skala Yapım ve DNZ Film ortak yapımcılığında ekrana gelen ve başrollerinde İrem Helvacıoğlu ile Özcan Deniz'i bir araya getiren Star TV dizisi Seni Çok Bekledim'in son bölümünde izleyicileri şoke eden bir ayrılık yaşandı.

21-03/19/seni-cok-bekledmi.png

Star TV ekranlarında yayınlanan, Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrollerini paylaştığı Seni Çok Bekledim dizisi tam gaz yola devam ediyor. Oyuncu kadrosunda: İlhan Şen, Caner Şahin, Nihan Büyükağaç, Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Ali İpin, Durul Bazan, Sibel Şişman, Ahmet Mekin ve Hakan Ummak gibi isimleri bir araya getiren proje, hem hikayesi hem de kadrosuyla izleyicilerin beğenisini topluyor.

Seni Çok Bekledim'in Sibel'i Nihan Büyükağaç diziden ayrıldı!

21-03/19/nihan-b.png

Dizide Sibel karakterini Nihan Büyükağaç canlandırıyordu. Sibel, Ayliz’in annesidir. Geçmişte hep sessiz kalmayı tercih etmiş, ezilmiş bir kadın olan Sibel kızının kendisi gibi olmaması için onu dimdik duracak bir kız olarak yetiştirmiştir. Sibel karakteri diziden ayrılırken Büyükağaç da diziye veda etmiş oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin