Survivor Sabriye oyuncu oluyor! Kırmızı Yol dizisiyle anlaştı!

Sabriye Şengül, oyunculuğa adım attı.

Merve Mutlu
19 Mart 2021 - 14:53
Magazin

Boks ve Kickboks'ta 3 Türkiye Şampiyonluğu olan Sabriye Şengül, 2017 yılında Survivor yarışmasında mücadele etmişti. 2019 yılında da Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasına sonradan dahil olan isim şimdi de oyuncu oluyor.

21-03/19/sabriye-sengul.png

Spor kariyeri boyunca birçok branşta boy gösteren Şengül adını Survivor'la duyurmuştu. Ilıcalı'nın her yapımında olduğu gibi bu yapımda yer alan isimlerden biri daha kariyerine televizyonda devam etme kararı aldı. Yarışmadan sonra hem görüntüsünü hem yaşam tarzını iyice değiştiren isim, yaptığı sosyal medya paylaşımı vasıtasıyla sevenlerine yeni projesini duyurdu. Şengül, Kırmızı Yol dizisinin kadrosuna adını yazdırmayı başardı. 

Sabriye Şengül paylaşımında "Mayıs ayında çekimlere başlayacak olan benim de içinde yer aldığım Kırmızı Yol dizisinin sözleşmesini imzaladık. Hayırlı olsun" dedi.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin