Birol Güven Seksenler'e konuk oldu!

Yapımcı Birol Güven yapımcılığını yaptığı diziye konuk oluyor.

Merve Mutlu
18 Ekim 2019 - 12:08
Yeni Bölüm

TRT1 ekranlarının sevilen nostaljik dizisi Seksenler, uzun süredir istenen ve nihayat MinT prodüküsiyon tarafından hazırlanan yeni sezonu ile ekranlardaki yerini aldı. Dizide olmayacağı duyurulan ve açıklaması da bizzat yapılan Ergun Plak'ın yani Serhat Kılıç'ın da geri dönmesi ile dizi kaldığı yerden devam ediyor. 

19-10/18/birol-guven.png

Birol Güven Seksenler dizisinde!

Dizinin yapımcılığını üstlenen Birol Güven, daha önce de yapımcısı olduğu dizide konuk olmuştu. Seksenler dizisinin bölümünde yine Mint Prodüksiyon'dan Güven'i konuk edecek. Yapımcı dizide, Seksenler dizisinde geçen mahalleye gelen Zengin Adam rolünü oynayacak ve "Ne güzel mahalle ya, kaç para bu mahalle? Ne istiyorsunuz?" sorusu ile yeni bir hareketlilik getiriyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin