Seksenler dizisi yeni sezon nerede çekiliyor?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi izleyicide büyük merak uyandırıyor.

Merve Mutlu
18 Ekim 2019 - 10:45
Yeni Bölüm

TRT1 ekranlarında yayınlanan nostalji dolu dönem dizisi Seksenler, Erdem Baş'ın dahil olduğu oyuncu kadrosu ile yeni sezonuna devam ederken, izleyicilere büyük bir soru işareti bıraktı. 

19-10/18/seksenler.jpg

Seksenler nerede çekiliyor?

Seksenler dizisi, konum olarak izleyiclerin dikkatini çekiyor. 229. bölüme kadar olan eski bölümleri önceden İstanbul'da Yeni Bosna'da çekiliyordu. Ancak yeni sezon gelene kadarki geçen uzun yıllarda o plato kaldırıldı ve Birol Güven yeni bir plato kurdu.

19-10/18/platooo.png

Kocaeli Darıca’ya bir milyon dolarlık bir yatırım yapılarak oluşturulan nostajik bir set platosunda çekilen dizi için daha önce Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinde Birol Güven'in kullandığı birçok bölümü kullanmaya devam ederek yeni bir mahalle inşaa edildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin