Bizim Hikaye Deniz (Melisa Döngel) kimdir?

Bizim Hikaye dizisinde Deniz karakteri ile izlediğimiz Melisa Döngel kimdir? Kaç yaşında ve dizileri hakkında merak edilenler yazımızda yer alıyor...


13 Aralık 2018 - 14:04
Yeni Bölüm

Fox Tv ekranlarının dram komedi türündeki sevilen dizisi her hafta perşembe akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Dizi, konusu ile olduğu kadar oyuncuları ile de oldukça merak ediliyor. Bizim Hikaye Deniz (Melisa Döngel) kimdir?

Melisa Döngel kimdir?

Bizim Hikaye Deniz karakterini canlandıran Melisa Döngel 1999 doğumludur ve an itibarıyla 19 yaşındadır... Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi bünyesinde Temel Oyunculuk dersleri almış ardından da Hilal Saral Atölye'de Kamera Önü Oyunculuk eğitimi almıştır ve oyunculuk dünyasına hızlı bir giriş yapmıştır.

Günümüze dek Arka Sokaklar, Hangimiz Sevmedik ve Elif dizilerinde rol almıştır. Genç ve başarılı oyuncu son olarak Bizim Hikaye dizisinde canlandırdığı Deniz karakteri ile dikkatleri üzerine çekmiştir...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin