Bizim Hikaye'nin Filiz'ine ne oldu? Hazal Kaya diziden ayrılıyor mu?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Bizim Hikaye, perşembe akşamları izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Bizim Hikaye dizisinin başrol oyuncusu Hazal Kaya'nın canlandırdığı Filiz karakterinin ise durumu kötüye gidiyor. Hazal Kaya diziden ayrılacak mı?

Merve Mutlu
11 Aralık 2018 - 15:18
Yeni Bölüm

Fox tv ekranlarının sevilen dizisi Bizim Hikaye, perşembe akşamları izleyenleri ekran başında tutmaya devam ederken, dizinin fanları da merakla yeni bölümü bekliyor. Başrolünde Hazal Kaya'nın yer aldığı dizide, Hazal Kaya'nın canlandırdığı Filiz karakterinin durumu ise hiç iyi görünmüyor. 

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın oynadıkları dizinin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda Fiko’nun ağlamaklı bir şekilde “Abla ben katil oldum” sözleri üzerine herkes büyük bir şok yaşıyor ama şokun en büyüğünü Filiz yaşıyor.

18-12/11/hazal-kaya.png

Dizinin yayınlanmaya başladığı günden beri her bölümde birçok sıkıntı çeken, sorunlarla tek başına mücadele etmeye çalışan, terk eden annelerinin ardından kardeşlerine annelik eden ve alkolik babasını toparlamaya çalışan Filiz, artık yaşadıklarına daha fazla dayanamıyor. 

Babasının evlendiği Melek adındaki kadının evinde zengin hayatına alışan ve ablasının fedakarlıklarını unutan Kiraz'ın söyledikleri ve yaptıkları, Hikmet'in ani evliliği, Rahmet’in okula gitmediği ve çalıştığının ortaya çıkması evi terketmesi, Nihal’in eve baskınları başına çorap örmeleri, Barış’ın sorunları, Fikri’nin dertleri derken, Filiz'in mücadele etmek zorunda kaldığı sorunlar bir türlü bitmiyor. 

"Kızı el birliğiyle hasta ettiniz!"

Dizinin takipçileri de dizinin ve Filiz'in bu yaşadıklarının gidişatı için “Sonunda kızı el birliğiyle hasta ettiniz” yorumlarını yapmaktan kendilerini alamıyorlar. Yaşamadığı ve uğraşmadığı sorun kalmayan Filiz, yayınlanan tanıtım filminde, kardeşlerinin yaptığı kötü bir şakanın sonunda sinirleniyor ve bir anda burnu kanayarak bayılıyor.

18-12/11/bizim-hikaye-filiz.png

Ciddi bir sağlık sorunun habercisi olarak aniden ortaya çıkan bu gelişmenin ardından Filiz, ambulansla hastaneye kaldırılıyor. Filiz'in bu aniden yaşadığı rahatsızlığın ardından herkes paniklerken, kardeşleri Kiraz ve Hikmet kendilerini suçlayarak "Bizim yüzümüzden oldu" diyorlar. 

18-12/11/bizim-hikaye-kardesler.png

Büyük bir sorunun ilk işareti olarak ortaya çıkan bu rahatsızlığın yer aldığı tanıtımı izleyen dizi takipçileri, "Filiz'in büyük bir hastalığı mı var?" sorusunu sormaya başladılar. Muhtemelen bu bölümde öğreneceğimiz bu gelişmenin ardından dizinin gidişatı nasıl değişecek, yoksa bu durum Hazal Kaya'nın diziden ayrılacağının bir işareti mi olacak hep birlikte göreceğiz. Gelişmeleri takip etmek için sayfamızı takip edebilirsiniz..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin