Black Panther Wakanda Forever Fragmanı ve Vizyon Tarihi

Black Panther Wakanda Forever fragmanı yayınlandı. Black Panther Wakanda Forever vizyon tarihi için de bilgi geldi. Peki TChalla filmde olacak mı?

Oğulcan Özsezgi
24 Temmuz 2022 - 16:44
Gündem

Yıllar sonra Marvel evraninden sinema perdelerine taşınan Black Panther filmi, yayınlandığı 2018 yılında epey bir ilgi çekmeyi başarmıştı. Marvel film için devam yapımlarını yayınlamaya karar vermiş ve bir sonraki filmin de Black Panther Wakanda Forever olacağını öğrenmiştik. Şimdi ise Black Panther Wakanda Forever fragmanı yayınlandı.

Devam filminin geleceği kesinlik kazandı ve vizyon tarihi de belli oldu ama tabii ki filmde çok önemli bir eksik olduğunu da göreceğiz.

Black Panther Wakanda Forever Fragmanı ve Detaylar

2018 yılında yayınlanan ilk filmde başrol olan için Chadwick Boseman olmuştu. Ünlü isim ortaya koyduğu performans ile bir hayli beğeni toplamıştı. Fakat başarılı oyuncu ne yazık ki kanser hastalığına yenik düşmüş ve filmden 2 yıl sonra yani 2020 yılında hayatını kaybetmişti.

Başarılı oyuncunun hayatını kaybetmesinin ardından Black Panther Wakanda Forever için de işler değişti. Yayınlanan fragmana baktığımız zaman ünlü oyuncunun canlandıracağı TChalla karakterinin öldü olarak gösterildiğini görüyoruz.

Yerine yeni bir isim geçirilmemiş, bunun yerine hikayede değişikliğe gidilmiş durumda. Tchalla karakterinin ölmesinden sonra ailesinin yaşadıklarını konu alacak olan filmde, Tchalla’nın diğer aile üyelerinin Wakanda’yı koruma mücadelesini izleyeceğiz.

Yeni Black Panther kim olacak henüz netlik kazanmış değil ama fragmanın sonunda yeni Black Panther için küçük bir sahne olduğunu görüyoruz. Ayrıca filmde bu kez kötü karakter olarak karşımıza çıkacak Namor olacak. Onu da eklemiş olalım.

Tüm bu değişiklikleri gösteren Black Panther Wakanda Forever fragmanı yayında. Fragmanın son detayının ise vizyon tarihi olduğunu da hatırlatalım. Filmin vizyon tarihi 11 Kasım 2022 olarak belirlenmiş.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin