Avengers 5 ve 6 Ne Zaman Çıkacak? Avengers The Kang Dynasty ve Avengers Secret Wars

Avengers The Kang Dynasty ve Avengers Secret Wars filmlerinin duyurusu yapıldı. Avengers 5 ve 6 ne zaman çıkacak belli oldu. İşte detaylar.

Oğulcan Özsezgi
24 Temmuz 2022 - 17:18
Gündem

Avengers (Yenilmezler), Marvel sinematik evreninin en çok takip edilen serilerinden birisi. En son yayınlanan Endgame yapımıyla beraber kahramanlarımız dünyayı bir kez daha kurtarmış ve Iron Man’e veda edilmişti. Aradan 3 yıl gibi bir süre geçmesine karşın Avengers 5 ve 6 ne zaman çıkacak bunun bilgisi ise verilmemişti. Acaba seri son mu buldu derken Avengers The Kang Dynasty ve Avengers Secret Wars yapımları duyuruldu.

Uzun bir bekleyişin ardından duyurulan yeni filmlerin ne zaman vizyona gireceği konusunda da açıklamalar geldi. Marvel hayranlarını heyecanlandıran haberin detaylarına ve yeni yapımlar için bilgilere geçelim.

Avengers 5 ve 6 Ne Zaman Geliyor? Avengers The Kang Dynasty ve Avengers Secret Wars Ne Zaman Vizyonda?

Yapılan açıklamaya göre Marvel, yeni filmlerini iki parti olarak yayınlayacak. İlk film Avengers The Kang Dynasty olacak. Tam olarak oyuncu kadrosu ve konusu belli olmayan film 2 Mayıs 2025 tarihinde vizyona girecek.

Bu yeni serinin ilk parti filmi olacak. Devam filmi yani ikinci parti ise Avengers Secret Wars olacak. Devam filminin ise 7 Kasım 2025 tarihinde vizyona girdiğini göreceğiz. Yani Marvel filmler arasında bekleme süresini de en aza indirmiş olacak.

Aynı yıl içerisinde iki film için de vizyona çıkış yapılmış olacak. Avengers 5 ve 6 ne zaman çıkacak sorusu da yanıt bulmuş oldu. Tabii ki şimdi merak edilen filmlerde hangi konuların geçeceği.

22-07/24/avengers-the-kang-dynasty-ve-avengers-secret-wars-2.jpg

 

Konu olarak ilk film Kang hükümdarlığını anlatacak. İsimden anladığımız bu. Sonrasında ise Secret Wars devam filminde de iki farklı evrendeki karakterlerin savaşını görebiliriz. Beklenti bu yönde.  

Özellikle Secret Wars için henüz tanımadığımız karakterlerin beklentisi vardı. Marvel bu 3 senelik süre içerisinde beklenen tüm bu karakterleri tanıtıp filme dahil edecek mi etmeyecek mi göreceğiz.

Yeni filmler hakkında daha fazla bilgi çıktıkça paylaşmaya çalışacağız. Şimdilik serinin hayranlarına iki yeni film müjdesini vermiş olalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin