John Wick 4 Fragmanı Yayınlandı!

John Wick 4 fragmanı yayınlandı. Ertelenen film için yayınlanan fragman, beklediğimize değer bir yapım olduğunu gösteriyor. John Wick 4 ne zaman vizyonda?

Keanu Reeves’in en çok ses getiren film serilerinden biri olmayı başaran John Wick, en son üçüncü filmiyle karşımıza çıkmıştı. Aslında bu sene serinin 4. filminin de yayınlanmasını bekliyorduk ama nedeni açıklanmayan bir şekilde yeni film için erteleme kararı duyurulmuştu. Bu kararın ardından ise erkenden John Wick 4 fragmanı yayınlandı.

Filmdeki aksiyonu net olarak gösteren yeni fragman, yapım için yayınlanmış ilk fragman olarak da büyük önem taşıyor.

John Wick 4 Fragmanı ve Vizyon Tarihi

Bilmeyenler için önce filmin hikayesinden bir kısaca söz edelim. Başrolünde Keanu Reeves’in yer aldığı yapım, suç dünyasından ayrılan ama nam yapmış John Wick karakterine odaklanıyor.

Rus gangsterlerin evine girmesi ve çok değer verdiği köpeğini öldürmesinden sonra intikam almaya başlayan John Wick, bir anda tüm suç dünyası liderlerini karşısında buluyor. Zira kuralları çiğnediği için ölüm emri veriliyor.

İşte devam filmimizde de yine John Wick karakterinin verdiği mücadeleyi izleyeceğiz. Artık hayatta kalacak mı kalmayacak mı onu filmde izlemek mümkün olacak. İlk 3 filmden bildiğimiz bol aksiyonlu ve bol kanlı bir seriden söz ediyoruz. John Wick 4 fragmanı gösteriyor ki yeni filmde ilk üç yapımdan aşağı kalmayacak.

Donnie Yen, Rina Sawayama, Scott Adkins, Shamier Anderson, Bill Skarsgard, Hirpyuki Sanada gibi isimlerin de oyuncu kadrosunda yer alacağı devam filminin 24 Mart 2023 tarihinde vizyona gireceğini de bir kez daha hatırlatmış olalım.

Tabii ki yine herhangi bir erteleme kararı açıklanmaz ve film belirtilen tarihte hazır olursa. Şu an için 24 Mart 2023 diyelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin