Netflix Gönül Filmi İlk Fragmanı Geldi! Ne Zaman Yayınlanacak?

Netflix Gönül filminin fragmanı yayınlandı. Netflix Gönül filmi ne zaman yayınlanacak? Filmin konusu ve oyuncu kadrosu da açıklandı. İşte film için merak edilenler.

Netflix, Ağutos ayında da yerli yapımlara yer vermeye devam edecek. Şu an farklı abonelik paketleri üzerinde de çalıştığı bilinen Netflix’in, Ağustos ayında sunacağı ilk yapı ise Gönül filmi olacak. Sadece Netflix platformunda yayınlanacak yerli film için beklenen haber de geldi. Zira Netflix Gönül filminin fragmanı yayınlandı.

Filmin fragmanıyla beraber konusu ve oyuncu kadrosu da ortaya çıkmış oldu. Merak edenler için hem fragmanı paylaşalım hem de filmin oyuncu kadrosu ve konusundan söz edelim.

22-07/27/netflix-gonul-filminin-fragmani-2.jpg

Netflix Gönül Filminin Konusu Ne?

Film bir aşk hikayesini anlatıyor. Deli dolu karakteriyle bilinen Sümbül ile göçebe Piroz’un birbirlerine aşık olmasının hikayesini izleyeceğiz. Her ne kadar töre kuralları ikilinin bu aşkına karşı olsa da hem Sümbül hem de Piroz, aşklarından vazgeçmeyecek.

Romantik filmler kategorisinde yer alacak yapımda, oyuncu kadrosu konusunda da zengin bir kadro var diyebiliriz.

Filmin başrollerinde Erkan Kolçak Köstengil ve Hazar Ergüçlü yer almakta. Bu iki isim dışında da yine çok ünlü oyuncular kadroda. Kadroda yer alan diğer isimleri de hemen aşağı ekleyelim.

  • Ali Seçkiner Alici
  • Bülent Emin Yarar
  • Şevval Sam
  • Selim Bayraktar
  • Nazmi Kırık
  • Asiye Dinçsoy
  • Ferit Kaya

Netflix Gönül Filmi Ne Zaman Yayınlanacak?

Netflix Gönül filmi dediğimiz gibi Ağustos ayı içerikleri içerisinde yer alıyor. Ama çok beklemeyeceğiz. Zira film 10 Ağustos tarihinde, yani ilk parti yeni içeriklerin içerisinde yayınlanmış olacak.

Artık o tarihe kadar film hakkında daha fazla bilgi almanız açısından fragmanı da haberimize ekliyoruz. Film yayınlandıktan sonra tekrar bir değerlendirme yaparız. Ama şu an için Netflix Gönül filmi fragmanı gösteriyor ki iddialı bir film geliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin