17.Sezonda Arka Sokaklar’a Veda Edecek İki İsim Ortaya Çıktı

17.Sezonda Arka Sokaklar’a veda edecek olan isimler ortaya çıkmaya başladı. En son gündeme gelen habere göre diziye iki kişi daha veda ediyor.

Bitmeyen dizi Arka Sokaklar için yeni sezon hazırlıkları yavaş yavaş başladı. Bu çekilen sezon, dizinin 17. sezonu olacak. Tabii ki her sezon için olduğu gibi bu sezon için de en fazla merak edilen şey, diziye kimlerin veda edeceği ve kimlerin dahil olacağı.

Şimdilik diziye dahil olacak isimler konusunda kesin bir bilgi yok ama diziye kimlerin veda edeceği konusunda ek bilgiler gelmeye başladı.

Bu bilgilere göre yeni sezonda diziye veda edecek en azından şimdilik iki isim olacak.

Arka Sokaklar Yeni Sezonda Kimler Olmayacak?

Birsen Altuntaş’ın haberine göre bu sezon dizide olmayacak isimler Ela Yörüklü ve Deniz Çatalbaş olacak.

Aslında bakarsanız iki isim için de dizideki kariyerlerinin çok uzun sürmediğini söyleyebiliriz. Ela Yörüklü bir derece ama Deniz Çatalbaş henüz geçen sezon diziye dahil olmuştu.

Macerası da kısa sürmüş olacak. Bu arada Ela Yörüklü’nün dizide Ezgi karakterini canlandırdığını ve Deniz Çatalbaş’ın da Aslı karakterine hayat verdiğini hatırlatmış olalım.

22-07/27/arka-sokaklar-2.jpg

22-07/27/arka-sokaklar.jpg

Özellikle Ela Yörüklü’nün canlandırdığı Ezgi karakteri, dizinin hayranları tarafından da sevilen isimlerden birisiydi.

Bu iki karakter diziden tam olarak niye ayrıldı ya da hikayede ayrılıkları nasıl olacak sorularının yanıtları ise olmadığını belirtelim. Yanıtları ancak yeni sezon yayınlanmaya başladığı zaman alabileceğiz.

Diziye yeni isimlerin de katılmasını bekliyoruz. Muhtemelen yeni isimler, çekimler başladığı zaman ortaya çıkmaya başlayacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin