Duy Beni Dizisinden Beklenmedik Çıkış

Duy Beni dizisine ilgi oldukça yoğun. Dizinin sadece reyting listelerini değil, sosyal medyayı salladığını da görüyoruz. Dizi şimdiden beklenmedik bir çıkış yakalamış durumda.

Yaz dizileri genelde, çok geniş kitlelere ulaşmıyor. Sezon için beklenen diziler başladığı zaman, yaz dizilerinin biraz daha geri planda kaldığını biliyoruz. Fakat bazı diziler var ki bu durumu değiştirmeye başladı. En son Aşk Mantık İntikam dizisinde benzer bir durum görmüştük. Bu sezon ise algıyı değiştiren dizi Duy Beni oldu.

7 Temmuz Perşembe günü başlayan ve her Perşembe ekranlara gelen dizi, daha bir ay dolmadan öyle bir kitleye ulaştı ki dizi aylardır devam eden bir dizi havasında ilerliyor.

Reyting listelerinde geldiği konum bir yana, Duy Beni dizisi için sosyal medyada da beklenmedik bir çıkış elde edildiğini söylemek lazım.

Duy Beni, YouTube Kanalına Büyük İlgi

Dizinin bu kadar çok ilgi görmesiyle beraber sosyal medya hesapları da adeta coştu desek yeridir. Instagram gibi hesaplar bir yana YouTube kanalı çok hızlı bir büyüme gösterdi.

Bu kadar kısa bir süre içerisinde Duy Beni YouTube kanalının 466 B abone sayısına ulaştığını görüyoruz.

Dizinin YouTube kanalının ulaştığı abone sayısı tabii ki dikkat çekiyor ama bölümler ve fragmanların izlenme sayıları daha çok dikkat çekiyor. En son 4. bölüm fragmanı yayınlanmıştı. 5 günlük fragman şu an kontrol ettiğimiz zaman 4.1 milyon izlenmeye ulaşmış olarak gözüküyor.

Bu kadar kısa sürede fragmanın yakaladığı izlenme miktarı çok dikkat çekici. Ama Duy Beni dizisi için sadece bu fragman değil, paylaşılan hemen hemen tüm videolar milyonlarca kez izlenmiş.

Görünen o ki dizi reyting listelerinde üst sıralarda kalmaya devam edecek. Sosyal medyadaki ilgi bu durumu net olarak yansıtıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin