Ogeday Girişken Yeni Başlayacak Diziden Ayrıldı mı?

Ogeday Girişken, O Kız dizisinden ayrıldı mı? Ünlü ismin diziden ayrılma nedeni için herhangi bir açıklama geldi mi? İşte merak edilen detaylar ve gelişmeler.

Kanal D ekranlarında yayınlanması beklenen yeni dizi “O Kız” için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Daha önce olduğu gibi dizide yer alması beklenen bazı isimler de ortaya çıkmıştı. Yeni isimler bir bir ortaya çıkmaya devam ederken, dizinin başrollerinden biri olarak gösterilen Ogeday Girişken için ise beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Survivor All Star yarışmasından kısa süre önce dönen ünlü ismin dizide Ozan karakterini canlandırması bekleniyordu. Focus Film’in hazırladığı yapımda iddialı bir rol alacakken, ünlü ismin diziden ayrıldığı ortaya çıktı.

Ogeday Girişken, O Kız Dizisinden Neden Ayrıldı?

O Kız dizisinde önemli rollerden birini oynaması beklenirken, diziden ayrıldığı haberi gündeme gelen Ogeday Girişken’in neden böyle bir karar aldığı da ortaya çıktı diyebiliriz.

Ünlü ismin oldukça zorlu geçen Survivor All Star yarışmasından henüz yeni döndüğü biliniyor. Söylenene göre dünyanın en zor yarışması olarak gösterilen Survivor’dan çıkan başarılı isim, henüz dizi için hazırlanamamış.

Görünen o ki ünlü isim yarışmanın yorgunluğunu, biraz daha üzerinden atmak istiyor. Bu nedenden dolayı da diziden çekildiği, karşılıklı anlaşma ile diziye veda ettiği belirtilmekte.

22-07/27/ogeday-girisken-2.jpg

O Kız dizisinde bu karardan sonra oyuncu değişiklikleri yaşanacak mı göreceğiz. Dizide Ozan karakterine kimin hayat vereceğini merak etmeye başladık.

Ayrıca henüz dizinin ne zaman yayınlanacağı gibi konular da tam olarak soru işareti. Beklentimiz yeni sezon başlangıcında yayına başlaması yönündeydi ama bu da değişiklik gösterebilir gibi duruyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin