Netflix Zeytin Ağacı Yayınlandı! Merak Edilenler

Netflix Zeytin Ağacı dizisi yayınlandı. İlk sezonu ile platformdaki yerini alan dizi hakkında neler biliyoruz? Netflix Zeytin Ağacı dizisi için tüm merak edilenler.

Netflix Zeytin Ağacı dizisi için beklenen zaman geldi. Birkaç aydır tanıtımlar dönen ve sürekli paylaşımların yapıldığını gördüğümüz dizi, sonunda Netflix platformunda yerini aldı.

Duygusal drama türündeki yapım, oyuncu kadrosuyla da ses getirecek gibi duruyor. Dilerseniz merak edenler için dizi hakkında önemli detayları paylaşalım ve oyuncu kadrosuna bir bakış atalım.

Netflix Zeytin Ağacı Konusu Ne?

Dizinin konusundan başlayalım. Yapım 3 yakın arkadaşın hikayesini konu ediniyor. Ada, Sevgi ve Leyla isimleriyle izleyeceğimiz karakterler, Sevgi’nin hatalığının ortaya çıkmasıyla beraber bambaşka bir maceraya atılacak.

Zorlu bir hastalıkla mücadele etmek zorunda kalan Sevgi, arkadaşlarını da ikna edecek ve üçlü, alternatif bir terapiye katılmak için Ayvalık’ın yolunu tutacak. 3 yakın arkadaşın Ayvalık kararı, hayatlarını değiştirecek dönüm noktası olacak.

22-07/28/netflix-zeytin-agaci-dizisi-2.jpg

Netflix Zeytin Ağacı Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Dizinin oyuncu kadrosunda da başta söylediğimiz gibi oldukça tanıdık isimler var. Özellikle başrolde yer alan isimler, dizinin bu denli merak edilmesinin de en büyük nedeni oldu diyebiliriz. Oyuncu kadrosunu hemen aşağı ekliyoruz.

Oyuncular

  • Tuba Büyüküstün
  • Seda Bakan
  • Murat Boz
  • Boncuk Yılmaz
  • Fırat Tanış
  • Serkan Altunorak
  • Rıza Kocaoğlu
  • Füsun Demirel
  • Umut Kurt

Dizi Konusunda Diğer Merak Edilecek Detaylar

Yurt dışında Another Self adıyla yayınlanacak olan Netflix Zeytin Ağacı dizisi için diğer merak edilen detaylardan da söz edelim. Şu an için ilk sezon yayınlanmış durumda. İlk sezonda 8 bölüm karşımıza çıkıyor.

Her bölüm ise yaklaşık 50-55 dakika arasında gözüküyor. Devam sezonunun gelip gelmeyeceği konusunda yine içeriklerimizi paylaşacağız. Şu an için yapım hakkında söyleyeceklerimiz bu kadar. Diziyi Netflix platformunda bulabilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin