Disney+ Dünyayla Benim Aramda İlk Fragman Yayınlandı! Yeni Dizi Geliyor

Dünyayla Benim Aramda fragmanı yayınlandı. Disney+'ın yeni dizisinin konusu ve oyuncuları hakkında neler biliyoruz? İşte dizinin ilk fragmanı.

Disney+ Türkiye’nin yayın hayatına başlamasının üzerinden neredeyse 2 aylık bir zaman geçti. Platformda ilk dönemde Kaçış dizisinin yayınlandığını ve yerli yapım olarak tek proje olduğunu gördük. Fakat platformun tanıtımlarından da anlayabileceğimiz gibi çok daha fazla yerli yapım gelecek. Dünyayla Benim Aramda bunlardan biri olacak. Sürpriz bir şekilde Dünyayla Benim Aramda fragmanı da yayınlanmış durumda.

Platformun yeni yerli dizisi olarak karşımıza çıkacak yapım, yeni sezonda yayınlanmaya başlayacak. Peki fragman nasıl? Dizi hakkında neler biliyoruz?

Dünyayla Benim Aramda Fragmanı ve Dizinin Konusu

Konu olarak ilginç bir konuyu benimseyen dizide senaryoyu Pınar Bulut kaleme alıyor. Hikayede bir kadının sevgilisine karşı oynadığı oyunu göreceğiz. İlişkisini ayakta tutmak isteyen kadın, sevgilisine sosyal medyayı kullanarak bir oyun oynayacak ve bu oyunun beklenmedik sonuçları olacak.

Romantik drama türünde bir yapım olarak karşımıza çıkmasını beklediğimiz Dünyayla Benim Aramda dizisinde, oyuncu kadrosu da dediğimiz gibi oldukça zengin. Yeni bilgilere göre dizide yer alan oyuncular şöyle olacak;

  • Buğra Gülsoy
  • Demet Özdemir
  • Metin Akdülger
  • Hafsanur Sancaktutan
  • Melisa Döngel
  • İbrahim Selim
  • Zerrin Tekindor
  • Ali Yoğurtçuoğlu

Bir aşk hikayesini izleyeceğimiz dizinin ilk fragmanı da çok uzun tutulmamış belirtelim. 45 saniyelik bir fragmandan söz ediyoruz.

Dünyayla Benim Aramda Ne Zaman Yayınlanacak?

Aslında fragmanda dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda bilgi yok. Sadece dizi için “çok yakında” ifadesinin kullanıldığını görüyoruz. Fakat yukarıda da belirttiğimiz gibi dizinin yeni sezonda yayınlanacağını düşünüyoruz. Bu konuda resmi bir bilgi geldiği zaman yeniden bilgilendirme yaparız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin