Gelsin Hayat Bildiği Gibi Sadi Payaslı (7 Emin) Kimdir? Ertan Saban Kim?

Sadi Payaslı (7 Emin) kimdir? Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde yer alan başrol karakterinin hikayesi ne? Rolü canlandıran Ertan Saban Kimdir?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, geçen hafta itibariyle yayın hayatına başladı. Her hafta Perşembe günleri ekrana gelen dizi, ilk reyting sonuçlarında da kendisini gösterdi. Dizinin henüz ikinci bölümü ama yapımda yer alan karakterler de bir hayli merak ediliyor. İlk bölümde en çok ilgi çeken karakter ve haliyle en çok merak edilen karakter Sadi Payaslı (7 Emin) karakteri. Peki, Sadi Payaslı (7 Emin) kimdir? Nasıl bir karakter?

Dilerseniz hem karakterden söz edelim hem de karaktere hayat veren Ertan Saban’dan söz edelim.

Sadi Payaslı (7 Emin) Kim? Nasıl Bir Karakter?

Dizinin başında 7 Emin adıyla öne çıkan karakter, yeraltı dünyasının korkulan isimlerinden birisi. Bazı suç liderlerinin işlerini de yapan 7 Emin, kendisine yapılan bir saldırı sonrasında tüm hayatını değiştiriyor.

Aslında düşmanları Yedi Emin’i hedefleyerek bir tuzak kuruyor ama bu tuzakta suçsuz bir çocuk ölüyor. Bunun üzerine 7 Emin, intikam almaya karar veriyor ve tüm suç örgütlerini polise ihbar ederek tanık koruma programına alınıyor.

22-07/28/sadi-payasli-7-emin-1659012733.jpg

Tanık koruma programında adı ise Sadi Payaslı. İstanbul’da bir liseye Coğrafya öğretmeni olarak atanıyor ve Sadi Payaslı (7 Emin) karakterimizin yeni hayatı da başlamış oluyor.

Peki role hayat veren Ertan Saban Kimdir? Hangi yapımlardan tanıyoruz?

22-07/28/sadi-payasli-7-emin-3.jpg

Ertan Saban Kim? Oynadığı Diziler ve Filmler Neler?

1978 yılında Üsküp’te dünyaya gelen Ertan Saban, Makedonya Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu.

Makendonya da tiyatrolarda sahne aldıktan sonra Türkiye’ye gelmesiyle Televizyon kariyeri de iyiden iyiye başlayan başarılı oyuncu, özellikle Elveda Rumeli dizisiyle adıyla bir hayli söz ettirmişti.

Son nefesime kadar, Avlu, Şeref Bey, Sakarya Fırat, Acı Kiraz, Limonata, Çiçero, Gölgesizler, Mutlu ol yeter, Mehmed: Bir cihan fatihi, Sağır Oda gibi iddialı yapımlarını gördüğümüz ünlü oyuncu, şimdi de Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin