Duy Beni Melisa Kimdir? Sümeyye Aydoğan Kim?

Duy Beni Melisa kimdir? Karakteri canlandıran genç oyuncu Sümeyye Aydoğan hakkında neler biliyoruz? İşte son dönemin parlayan yıldızı hakkında detaylar.

Reyting listelerine hızlı bir giriş yapan Duy Beni dizisi, dolu dizgin bir şekilde yoluna devam ediyor. Bugün itibariyle 4. bölümü de yayınlanan dizide her bölüm heyecanın da biraz daha arttırıldığını görüyoruz. Dizideki olayların ilgi çekmesi bir yana, karakterlerin de bir hayli dikkat çektiğini söylemek lazım. En çok dikkat çeken karakter ise Melisa karakteri. Dizinin kilit isimlerinden de biri. Peki Duy Beni Melisa kim? Sümeyye Aydoğan kimdir?

Duy Beni Melisa Karakteri Kimdir?

Gerçek Koleji’nin öğrencilerinden biri olan Melisa, okulun en gözde isimlerinden de birisi. Tabii ki anlayacağınız gibi ailesinden varlıklı olan Melisa, tüm öğrenciler üzerinde de etkiye sahip.

Okulun bir nevi kontrolünü almış desek yeridir. Tabii ki bu durum Melisa’nın babasının gücünden kaynaklanıyor.

Dizinin bir başka ana karakteri olan Kanat’ı da takıntı hale getiren Melisa, bu nedenle Ekim karakterinin de en büyük düşmanlarından birisi olma yolunda ilerliyor. İki karakteri çekişmesi konusunda ise biraz daha beklemek lazım. İlerleyen bölümlerde iş daha farklı noktalara gelecek gibi.

22-07/28/duy-beni-melisa.jpg

Sümeyye Aydoğan Kim?

Duy Beni Melisa karakterine hayat veren genç oyuncu ise Sümeyye Aydoğan. Genç ve genç yaşına karşın bir hayli başarılı bir oyuncu olan Sümeyye Aydoğan, 1997 İstanbul doğumlu.

Aslında genç bir tiyatro oyuncusu olarak bilinen Sümeyye Aydoğan, son dönemde dizi projelerinde de sık sık karşımıza çıkar oldu. Yakın zamanda final yapan ve yayın hayatı çok sürmeyen Kahraman Babam dizisinde de gördüğümüz ünlü isim, Sadakatsiz dizisinde de Ceren karakteriyle karşımıza çıkmıştı.

Daha önceleri de dizi projelerinde yer alan Sümeyye Aydoğan’ın parladığı dizi ise Duy Beni olacak gibi duruyor. Artık ünlü ismin kariyerini ne kadar üst bir noktaya taşır bunu zamanla göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin