Kazanan Restoran Yayın Tarihi Belli Oldu

Kazanan Restoran yarışma programı için yayın tarihi açıklandı. Beklenenden erken gelen program ne zaman yayınlanacak? Programın sunucusu kim olacak?

Fox TV’nin yaz dizilerinden sonra deneyeceği bir başka proje ise Kazanan Restoran programı olacak. Yakın zaman önce programa ilişkin bazı önemli bilgilerin de ortaya çıktığını görmüştük. Konsept ve programı kimin sunacağı konusunda detaylar açıklanmıştı. Şimdi ise Kazanan Restoran yazın tarihi için açıklama geldi.

Hatta programın ilk bölümü için bir tanıtım videosu bile yayınlandı. Peki yeni yarışma programı ne zaman ekranlarda olacak?

Kazanan Restoran Yayın Tarihi ve Merak Edilenler

Programın yeni yayınlanan fragmanına göre programın ilk bölümü Perşembe günü ekranlara gelecek.

Fakat Fox TV birkaç kez daha uygulamış olduğu taktiği uygulayacak ve programın aynı hafta içerisinde iki bölümünü birden yayınlayacak. Perşembe günü ilk bölümü göreceğiz ve hemen arkasından Cumartesi günü de ikinci bölümü göreceğiz.

Sonrasında programın her hafta Cumartesi yayınlanmasını bekliyoruz. Eğer tabii ki bir değişiklik yapılmayacak olursa.

İlker Ayrık’ın sunumuyla ekranlara gelecek olan Kazanan Restoran’da, işletme sahipleri hünerlerini gösterecek. 10 restoran birbiriyle yarışacak ve restoranlar hem takım olarak hem de bireysel temsilcileriyle yarışa katılacak.

Amaç büyük patronları etkilemek yatırım almak olacak. Aynı zamanda 500 bin TL büyük ödül olacağını da fragmanda duyabiliyoruz.

Muhtemelen FOX TV’nin rakip TV8 programı Masterchef Türkiye yarışmasına cevap vermeye çalıştığını göreceğiz. Tabii ki Kazanan Restoran programı bu yarışta ne kadar başarılı olacak onu net olarak bilemiyoruz.

İlk bölüm yayınlandıktan sonra reytinglerde karşılaştırma yaparak bu durumu anlamamız mümkün olur. Şimdilik ilk bölümün yayınlanmasını beklemek gerekecek. Sonrasında değerlendirme yaparız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin