Netflix casus gerilim filmi The Gray Man hakkında bilinmesi gerekenler!

Netflix'in Russo Kardeşler imzalı casus gerilimi "The Gray Man" artık yayında! Filmin konusu, Türkçe alt yazılı fragmanı, oyuncuları ve çekim bilgileri haberimizde...

Netflix'in uzun süredir merakla beklenen casus gerilimi "The Gray Man" yayına girdi.

Russo kardeşler imzalı, 2 saat 9 dakika süreli aksiyon-gerilim filmi 22 Temmuz 2022 Cuma gününden itibaren Netflix kütüphanesinden izlenebiliyor.

Mark Greaney'nin aynı isimdeki romanından uyarlanan filmin senaryosu Joe Russo, Christopher Markus ve Stephen McFeely'nin imzasını taşıyor.

THE GRAY MAN NASIL BİR FİLM? KONUSU NE?

Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas ve Regé-Jean Page'in rol aldığı yapım kısaca; gerçek kimliğini kimsenin bilmediği, CIA'in en yetenekli ajanının istemeden teşkilatın karanlık sırlarını ortaya çıkarınca psikopat eski meslektaşı tarafından başına ödül konmasını ve peşine düşen uluslararası suikastçıların dünya çapında bir insan avı başlatmasını konu ediniyor.

The Gray Man, eski CIA ajanı Court Gentry'nin (Ryan Gosling), namıdiğer Sierra Six'in hikâyesini anlatıyor.

Denetçisi Donald Fitzroy (Billy Bob Thornton) tarafından federal hapishaneden çıkarılıp teşkilata getirilen Gentry, bir zamanlar CIA tarafından desteklenen son derece yetenekli bir ölüm makinesiydi. Fakat artık roller tersine döndü ve Six, onu ortadan kaldırmak için her şeyi yapmaya hazır olan CIA'deki eski ortağı Lloyd Hansen (Chris Evans) tarafından dünya çapında bir insan avının hedefi hâline getirildi.

Neyse ki ajan Dani Miranda (Ana de Armas) arkasını kolluyor ve Six'in buna gerçekten ihtiyacı var.

22-07/24/the-gray-man-filmi-poster.jpeg

Filmde Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, Regé-Jean Page dışında Jessica Henwick, Wagner Moura, Julia Butters, Dhanush, Alfre Woodard, Billy Bob Thornton gibi isimler rol alıyor.

Yönetmenliğini Anthony ve Joe Russo'nun üstlendiği filmde baş yapımcılar olarak künyede Patrick Newall, Christopher Markus, Stephen McFeely, Jake Aust, Angela Russo-Otstot, Geoff Haley, Zack Roth ve Palak Patel'in isimlerini görüyoruz.

22-07/24/the-gray-man-foto.jpeg

FİLM NEREDE ÇEKİLDİ?

Netflix/AGBO ortak yapımı olan The Grey Man'in çekimleri ABD, Fransa, Çekya, Azerbaycan ve Avusturya gibi çeşitli ülkelerde gerçekleştirildi.

"The Gray Man" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin