Bless This Mess 2. sezon 4. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Lake Bell ve Dax Shepard'lı komedi dizisi Bless This Mess'in yeni bölümünde neler olacak? Bless This Mess 2. sezon 4. bölüm konusu ve fragmanı...

ABC'nin komedi dizisi "Bless This Mess" geçtiğimiz hafta sezonun üçüncü bölümü "Omaha" ile ekranlara geldi.

BLESS THIS MESS 2. SEZON 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

New York'taki monoton ve tatmin edicilikten uzak yaşamlarını bırakan Rio ve Mike çiftinin daha basit ve sakin bir yaşam sürmek maksadıyla Nebraska'ya taşınmalarını ancak burada işlerin planladıkları gibi yürümeyeceğini anlamalarıyla gelişen olaylara odaklanan dizinin ikinci sezon üçüncü bölümünde; kızlar geleneksel jinekolog ziyaretleri için Omaha'nın yolunu tutar ancak yolculuk kısa sürede raydan çıkar. Kay diğer kızların aksine flört ettiği tek erkeğin Beau olması nedeniyle kaçamak yapmaya karar verir. Mike, Rudy ve Beau'nun bir ağacın tepesinde mahsur kalmaları aralarında bir bağ oluşmasına neden olur ve itiraflar arka arkaya gelir.

19-10/15/bless-this-mess-2x04-foto1.jpg

BLESS THIS MESS 2. SEZON 3. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Claire Scanlon'un yönetmen koltuğunda oturduğu bölümle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.8 reyting oranı ve 3.85 milyon izleyici rakamlarını elde ederek başarılı ekran performansını sürdürdü.

BLESS THIS MESS 2. SEZON 4. BÖLÜM NE ZAMAN?

Alyssa Lane & Alex Sherman'ın senaryosunu kaleme alıp; Molly McGlynn'ın (Grown-ish, Speechless) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümü "Bang for Your Buck" 15 Ekim 2019 Salı akşamı ABC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-10/15/bless-this-mess-2x04-foto2.jpg

BLESS THIS MESS 2. SEZON 4. BÖLÜM KONUSU

Mike, şehir gazetesi The Bucksnort Bugle'ı yeniden canlandırarak gazeteciliğe geri dönmeye karar verir. Bu durum bazı kasaba sırlarını ve çekişmelerini keşfetmesine neden olur.

Oyuncu Kadrosu: Lake Bell (Rio), Dax Shepard (Mike), Ed Begley Jr. (Rudy), Pam Grier (Constance), JT Neal (Jacob), David Koechner (Beau), Lennon Parham (Kay), Langston Kerman (Brandon).

Konuk Oyuncu: Lisa Linke (Clara), Nancy Lenehan (Deb), Jim O'Heir (Kent), Belle Adams (Janine).

BLESS THIS MESS YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-10/15/bless-this-mess-2x04-foto3.jpg

19-10/15/bless-this-mess-2x04-foto4-1571162365.jpg

19-10/15/bless-this-mess-2x04-foto5.jpg

19-10/15/bless-this-mess-2x04-foto6.jpg

19-10/15/bless-this-mess-2x04-foto7.jpg

"Bless This Mess" (ABC) 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin