Blown Away: Noel'de 10 bin doları kim kazanacak?

Cam üfleme yarışmasının Noel özel bölümlerini içeren "Blown Away: Noel (Blown Away: Christmas)" Netflix'te yayınlandı. Yarışmacılar ve fragman burada...

"Son iki sezonda bu cam atölyesinde olağanüstü sanat eserleri yarattınız. Ama maalesef camda dünyanın en iyisi unvanını alamadınız. Bu sezon telafi zamanı..."

Blown Away: Christmas sizi büyüleyecek! Cam üfleme yarışmasının Noel özel bölümlerini içeren "Blown Away: Noel (Blown Away: Christmas)" Netflix'te yayınlandı.

19 Kasım 2021 Cuma tarihinden itibaren izlenebilen sezon toplam 4 bölümden oluşuyor.

"BLOWN AWAY: NOEL" KONUSU

Blown Away: Noel'de beş eski yarışmacı, cam atölyesini Noel temalı tasarımlarla doldurmak için geri dönüyor. Para ödülünü kazanacak olan sanatçıyı ise gerçekten de harika bir Noel bekliyor!

Blown Away, muhteşem bir tatil karşılaşması için gerçekten harareti yükseltiyor! Nao Yamamoto'nun da içinde bulunduğu hayranların en sevdiği beş kişi içinde kazanan yalnızca 10.000 $ nakit ödül almakla kalmayacak, aynı zamanda seçtikleri hayır kurumuna 10.000 $ daha bağışlamış olacak.

BLOWN AWAY: CHRISTMAS BÖLÜM REHBERİ

Noel özel bölümlerini "Queer Eye" yıldızı Bobby Berk ve sanat profesörü Katherine Gray'in sunduğu Blown Away: Christmas'ın bölüm rehberi şu şekilde:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Noel Baba'nın Elfleri (Santa's Elves)" (30 dakika)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Bayram Yemekleri (Festive Food)" (28 dakika)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Noel Ağacı (Oh Christmas Tree)" (28 dakika)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Kış Harikalar Diyarı (Winter Wonderland)" (29 dakika)

Mark J.W. Bishop ve Matt Hornburg'un yürütücü yapımcılığını üstlendiği sezonun bölümlerinin yönetmen koltuğunda Mike Bickerton oturuyor.

"Blown Away: Christmas" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin