Bonding 3. sezon gelecek mi? Netflix duyurdu!

Netflix'in kara komedi türündeki dizisi "Bonding"in geleceği belli oldu. Netflix, iki sezonun ardından diziyi iptal etti! İptal nedenleri...

Tiff ve Pete'nin serüvenleri devam edecek mi?

İkinci sezonu ile izleyiciyle buluşan Netflix'in kara komedi türündeki dizisi "Bonding"in geleceği belli oldu.

BONDING REMEN İPTAL!

İlk sezonu 24 Nisan 2019'da, ikinci sezonu 27 Ocak 2021 Çarşamba günü yayınlanan dizi Netflix tarafından iptal edildi. Buna göre Bonding 3. sezon olmayacak.

BONDING NEDEN İPTAL EDİLDİ?

Bonding'in ikinci sezonunda istenilen izleyici sayısına ulaşmadığı belirtiliyor. Dizilerin sezonlarının yayınlandığı ilk günlerde en büyük artışa sahip olduğu biliniyor. Ancak Bonding ikinci sezonuyla bu dönemde bile Netflix'in Top 10 listelerine giremedi.

Bunun dışında Bonding'in ilk sezon tanıtım videosu YouTube'da 1.7 milyon izleyici tarafından takip edilmişti. İkinci sezon fragmanı ise sadece 260,000 izleme sayısı yakayalabildi. İşte bu ve buna benzer veriler Bonding'in sonunu hazırladı.

21-07/20/bonding-izle.jpeg

Ek iş olarak dominatrikslik yapan New Yorklu bir lisansüstü öğrencisinin lisedeyken en iyi dostu olan gey arkadaşını asistanı olarak tutmasıyla gelişen olayları konu edinen; senaryoyu kaleme alan Rightor Doyle'un gerçek yaşam deneyimlerinden uyarlanan ve Outfest LA'de Seyirci Ödülü kazanmayı başaran Bonding'in ikinci sezon hikayesinde; New York'taki tüm zindanlardan kovulan meteliksiz dostlar Tiff ve Pete'nin, BDSM topluluğundaki itibarlarını yeniden inşa etme çabalarına tanıklık etmiştik.

Bonding'in oyuncu kadrosunda Zoe Levin ve Brendan Scannell ikilisine Micah Stock, Theo Stockman, Nana Mensah, Alex Hurt, D'Arcy Carden, Gabrielle Ryan ve Charles Gould eşlik ediyor.

21-07/20/bonding-tanitimi.jpeg

Blackpills & Anonymous Content ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Rightor Doyle, Dara Gordon, Jacob Perlin, Nina Soriano, Tom Schembri ve David Sigurani'den oluşuyor.

Bonding iptal edilmiş olsa da dizinin yaratıcısı ismi Rightor Doyle, yeni anlaşma gereğince gelecekteki Netflix projeleri üzerinde çalışmayı sürdürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin