Elize Matsunaga: Gerçek Bir Suç Masalı Nasıl bir yapım?

Zengin eşini vurup cesedini parçalayarak Brezilya'yı dehşete düşüren Elize Matsunaga ile yapılan ilk röportaja yer veren dizi "Elize Matsunaga: Gerçek Bir Suç Masalı (Elize Matsunaga: Once Upon A Crime)" Netflix'te! Detaylar...

Ülkeyi şoke eden suç! Marcos Kitano Matunaga 20 Mayıs'ta kayboldu. Dehşetli bir zeka oyunu. Elize Matsunaga kimdir? Kocasını öldürüp cesedini parçalayan kurnaz bir kadın. Elize Matsunaga ile hiç röportaj yapılmadı... Şimdiye kadar...

"ELIZE MATSUNAGA: ONCE UPON A CRIME" NETFLIX'TE!

Zengin eşini vurup cesedini parçalayarak Brezilya'yı dehşete düşüren Elize Matsunaga ile yapılan ilk röportaja yer veren ve olayı ayrıntılarıyla inceleyen belgesel dizisi "Elize Matsunaga: Gerçek Bir Suç Masalı (Elize Matsunaga: Once Upon A Crime)" Netflix'te!

Ödüllü yönetmen Eliza Capai imzalı belgesel dizisinde özel görüşmeler, polisin yaptığı çekimler ve duruşma ifadeleri yer alıyor.

21-07/20/elize-matsunaga-afis.jpeg

Belgeselde; ilk olarak davayla yakından ilgilenen kişiler cinayet sonrasını anlatırken cezaevinden geçici olarak salıverilen ElizeMarcos ile sorunlu ilişkisini ayrıntılarıyla aktarıyor. Ardından; Elize cinayeti planlayarak mı işledi? sorusunun cevabı aranıyor.

Belgesel serisi toplam 4 bölümden oluşurken; bölümlerin süresi 48 ile 53 dakika arasında değişiyor.

21-07/20/elize-matsunaga-poster.jpeg

Bölüm isimleri "Medeni Hâli: Dul", "Prensesler Gibi Yaşıyordu", "Kötü Bir Fikir", "Bir Suçun Yankıları" şeklinde sıralanıyor.

"Elize Matsunaga: Gerçek Bir Suç Masalı" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin