Netflix fantastik dizisi Cursed'in kaderi belli oldu!

Katherine Langford'un başrolünde yer aldığı fantastik dizi "Cursed" için karar verildi! Netflix, diziyi iptal ederek ikinci sezona izin vermedi! Detaylar...

Kral Arthur efsanesine yeni bir bakış atan Netflix'in "Cursed" dizisinin geleceği belli oldu.

CURSED DİZİSİNDEN ERKEN VEDA!

13 Reasons Why ile tanınan Katherine Langford'un başrolünde yer aldığı fantastik dizi "Cursed" ilk sezonunun ardından iptal edildi. Buna göre dizinin 2. sezonu olmayacak.

İlk on bölümü geçen yaz Netflix'te yayınlanan Cursed, platformun en çok izlenenler sıralamasında iyi bir zaman harcamış olsa da sonuç olarak beklentilerin altında kaldı.

Frank Miller ve Thomas Wheeler ikilisince yaratılan Cursed'ün hikayesi; nam-ı diğer "Lady of the Lake"in bakış açısından anlatılırken, gizemli ve çok özel güçlere sahip Nimue'nin 'Gölün Kraliçesi'ne dönüşümüne tanıklık ediyoruz.

21-07/21/cursed-fotosu.jpeg

Dizide cadı diye dışlanan, gizemli güçlere ve efsanevi bir kılıca sahip olan genç asi Nimue'nin, halkını kurtarma görevinde çekici paralı asker Arthur ile güçlerini birleştirmesiyle gelişen olaylar konu ediliyor.

Cursed'ün konusuna biraz daha detaylı bakacak olursak; sarsılmış ve yalnız Nimue, Merlin'i bulmak ve eski kadim bir kılıcı teslim etmek amacıyla mütevazı paralı asker Arthur ile beklenmedik bir ortaklık kurar. Çıktığı bu serüvende ürkütücü Kızıl Paladinler ve suç ortakları Kral Uther karşısında bir direniş ve cesaret sembolü haline gelir. Doğanın yok edilmesi, din terörü, anlamsız savaşlar ve imkansızı başarmak için cesur bir lider olmak gibi şimdiki zamana aşina temaları da kapsayan Cursed bir yandan da bir yetişkinliğe geçiş öyküsü olarak nitelendirilebilir.

Dizinin oyuncu kadrosunda Katherine Langford (Nimue), Devon Terrell (Arthur), Gustaf Skarsgård'a (Merlin); Daniel Sharman, Sebastian Armesto, Peter Mullan, Emily Coates, Lily Newmark, Shalom Brune-Franklin, Matt Stokoe, Bella Dayne gibi isimler eşlik ediyorlar.

21-07/21/cursed-iptal.jpeg

İlk sezon bölümlerinin yönetmen koltuğunu ise Jon East (Killing Eve), Zetna Fuentes (One Life to Live) ve Daniel Nettheim (The Hunter) paylaşmakta.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin