Hüsnü Çoban, Özgür Ozan Arka Sokaklar’dan Ayrılacak mı?

Hüsnü Çoban Arka Sokaklar’dan Ayrılacak mı sorusu tartışma konusu oldu. Özgür Ozan Arka Sokaklar için nasıl bir paylaşım yaptı? Diziden ayrılıyor mu?

Oğulcan Özsezgi
21 Temmuz 2021 - 00:11
Gündem

Arka Sokaklar başlı başına bir fenomen haline gelmiş durumda. 15 sezondur ekranlarımızda olan dizi, 16.sezonda da devam edecek. Yeni sezonda neler olacağı bir yana, şu an tartışılan yeni sezonda hangi oyuncuların ayrılacağı. Daha önce 15 senedir diziye devam eden Zeliha Çoban ve Tekin Çoban karakterlerinin veda ettiğini gördük. Şimdi ise iddia dizinin en önemli karakterlerinden biri olan Hüsnü Çoban’ın yani Özgür Ozan’ın Arka Sokaklara veda edeceği. Daha önce bu iddiayı da gündeme getirmiştik. Fakat son birkaç günde konu iyice tartışılır hale geldi. Peki, Hüsnü Çoban Arka Sokaklar’dan ayrılacak mı?

Özgür Ozan’ın diziye veda edip etmeyeceği konusunda da yeni gelişmeler yaşanmaya başlamış durumda. En son ünlü oyuncu yeni bir paylaşım yaptı ve iyice işlerin karıştığını görmüş olduk.

Hüsnü Çoban Arka Sokaklar’dan Ayrılacak mı?

Konuya ilişkin net bir açıklama yapmayan ünlü oyuncu, bunun yerine Instagram hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. İddialara atıfta bulunarak diziden bir görüntüsünü paylaşan Özgür Ozan, “işler iyice karıştı” açıklamasını da paylaşımına ekledi.

Ayrıca ünlü oyuncunun “#dizi” şeklinde bir de etiket eklemesi, Arka Sokaklar dizisini ele aldığını göstermiş oldu. Fakat resmi bir açıklama yapılmadığı için ünlü oyuncu diziye veda edecek mi etmeyecek mi hala bilmiyoruz.

21-07/21/zgur-ozan-arka-sokaklardan-ayrilacak-mi.jpg

Aslında bakarsanız başarılı ismin ailesinde kim varsa o karakter diziden ayrıldı. Oğulları, kızı ve eşi olmak üzere Çoban ailesi diziye veda etmiş oldu. Bu durumda Hüsnü Çoban karakterinin de diziden ayrılması ihtimali artıyor. Fakat bunun için yine de açıklama yapılmasını beklemek lazım. Şu an için Hüsnü Çoban Arka Sokaklar’dan ayrılacak mı sorusu, dizinin Eylül ayına kadar konuşulmasına yetecek gibi duruyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin