Kahraman Babam Final Yapıyor! İşte Final Tarihi

Kahraman Babam dizisi için final kararı geldi. Dizi çok kısa sürdü ve reytingleri yükselmeyince de final yapma kararı aldı. Peki dizi ne zaman final yapacak?

Oğulcan Özsezgi
21 Temmuz 2021 - 00:32
Gündem

İlk olarak Kırmızı Kamyon ismiyle yayın hayatına başlayan Kahraman Babam dizisi, daha ilk bölümü yayınlanmıştı ki reyting mağduru oldu. Dizinin reytingleri iyi gitmeyince, dizi yayından kaldırıldı. İlk bölüm sonrası iptal edilmiş oldu ve yeni bir dönemde dizinin yeniden yayınlanacağı söylendi. İşte bu arada dizinin adında da bir değişiklik söz konusu oldu.

Kırmızı Kamyon oldu Kahraman Babam. Senaryosunda da ufak değişiklikler yapılan dizi, yaz sezonu diğer dizilerin bitmesi sonrasında yayınlanmıştı. Birkaç bölüm yayınlandıktan sonra öğrendik ki dizi final yapıyor. Hatta dizinin final bölümü için paylaşım bile yapıldı.

Kahraman Babam Ne Zaman Final Yapacak?

Yapılan değişikliklere rağmen bir türlü tutmayan dizi, bu hafta yayınlanacak olan bölümle beraber final yapacak. 26 Temmuz tarihinde final yapacak olan dizi, böylece çok kısa bir süre içerisinde ekranlara veda etmiş olacak.

Henüz 8.bölümde olan yapım için zaten reytinglerin de istenen seviyede olmadığını düşünecek olursak bu çok sürpriz bir durum değil. Kırmızı Kamyon isminin değişmesi ve yayın tarihinin değişmesi gibi detaylar da işe yaramamış gibi gözüküyor.

Bu arada Show TV için dikkat çekici gelişmeler yaşandığını söylemek lazım. Kahraman Babam final yapıyor evet ama sonrasında bir başka yeni dizi olan Cam Tavanlar için final kararı gelecek gibi duruyor. Çok iddialı dizilerine son veren kanal, şimdilik yaz sezonunda istediğini alamamış gibi duruyor. Yeni sezonda gelecek olan dizilerle beraber durum değişir mi göreceğiz ama şimdilik yaz dizileri çok fazla beklentileri karşılamadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin