Too Hot to Handle: Brezilya ile yeni bir kışkırtıcı serüven!

Göz alıcı yeni yarışmacılar... "Too Hot to Handle: Brezilya (Brincando Com Fogo)" 1. sezon bölümleri ile Netflix'te! Detaylar...

Seks denklemden çıkınca daha gerçekçi ilişkiler kurabilecekler mi?

TOO HOT TO HANDLE: BREZİLYA BAŞLADI!

Yeni reality flört programınız ile tanışın! On göz alıcı Brezilyalı yarışmacının rüya gibi bir sahil otelinde 500.000 Brezilya reali kazanmak için verdiği mücadeleye tanıklık ettiğimiz "Too Hot to Handle: Brezilya (Brincando Com Fogo)" 1. sezon bölümleri ile Netflix'te!

Too Hot to Handle'ın Brezilya yapımı spinoff serisi niteliğindeki yapım; seksi bekarların seks olmadan duygusal bağ kurup kuramayacaklarını test ediyor.

Bu eğlenceli ve heyecanlı reality serisinde on göz alıcı Brezilyalı, cennet gibi bir sahil otelinde buluşuyor. Fakat 500.000 Brezilya reali kazanmak için seksi bırakmaları gerekiyor.

21-07/21/brincando-com-fogo-yarismacilari.jpeg

Reality yarışma programının 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü platforma eklenen bölümleri "Kurallardan Bihaber", "Dizginlenemeyen Hormonlar", "Keşmekeş" ve "İş Çığırından Çıkıverdi" şeklinde sıralanıyor.

Brincando Com Fogo'nun açılış bölümünde; on seksi yarışmacı yarışma evine varır varmaz birbirleriyle yakınlaşmaya başlıyor. Kısa bir süre sonra evin sanal asistanı olan Lana adlı yapay zekâ, sürpriz ve şaşırtıcı kuralları paylaşmaya başlıyor.

21-07/21/brincando-com-fogo.jpeg

Fremantle yapımcılığındaki program Bruna Louise'nin sunumuyla ekranlara geliyor.

"Brincando com Fogo: Brasil" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin