Breaking Bad filmi sonunda geliyor: Greenbrier

Kült dizi Breaking Bad'in bir süredir konuşulan film projesi sonunda hayata geçiyor. Şimdilik Greenbrier ismiyle geliştirilen ve çekimleri için son hazırlıkların başladığı film projesiyle ilgili ilk detaylar...

Efsaneler arasındaki yerini alan Emmy ödüllü AMC dizisi "Breaking Bad"in finalinin üzerinden beş yıl geçse de dizi hala gündemin en üst sıralarında kendine yer bulmayı biliyor.

BREAKING BAD HAYRANLARINA MÜJDE!

Yapımcılar, büyük hayran kitlesine sahip olan diziden görünen o ki daha fazla faydalanmak ve Breaking Bad evrenini yeni hikayelerle karşımıza çıkarmaya devam etmek istiyor. Devam etmekte olan uzantı dizisi Better Call Saul'un ardından bu kez Breaking Bad filmi gündemde!

"GREENBRIER" FİLMİ İÇİN İLK DETAYLAR

New Mexico Film Office kaynaklarına göre Breaking Bad filmi için "Greenbrier" ismi öne çıkıyor. Filmin çekimlerine bu ayın ortalarından sonra dizinin de çekildiği New Mexico eyaletinin en büyük şehri Albuquerque'de başlanacak ve çekimler önümüzdeki Şubat ayının başlarına kadar devam edecek.

18-11/07/breaking-bad-oyunculari.jpg

FİLMİN KONUSU NE OLACAK?

Projeye yakın kaynaklardan edinilen bir diğer bilgiye göre iki saat süreli filmin hikayesi; zorla kaçırılan bir adam ve onun özgürlük arayışına odaklanıyor. Filmin hikayesinin Breaking Bad'de yaşananların öncesinde mi yoksa sonrasında mı geçeceği şimdilik bilinmiyor.

Breaking Bad yaratıcı/yürütücü yapımcısı, ayrıca Better Call Saul'un da ortak yaratıcı ve yürütücü yapımcısı olan Vince Gilligan filmin senaryosunu kaleme alıp muhtemelen yönetmen koltuğunda da oturacak. Better Call Saul ekibinden Mark Johnson ve Melissa Bernstein'ın da ekibin içinde yer alması bekleniyor.

18-11/07/breaking-bad-filmi.jpg

Proje hakkında merak edilen konuların başında kuşkusuz oyuncu kadrosunda hangi isimleri göreceğimiz geliyor. Dizinin Bryan Cranston ve Aaron Paul gibi kadrolu oyuncularından hangilerinin film projesine dahil olduğu konusunda henüz bir detay ortaya çıkmış değil.

Film projesi için öne çıkan ilk bilgiler bu şekilde. Kaynaklardan ulaşan çoğu bilgi henüz resmileşmiş değil. Önümüzdeki günlerde yeni ve resmi açıklamaların gelmesini heyecanla bekliyoruz.

Kanserden öleceğini öğrenen bir kimya öğretmeninin, ailesinin geleceğini garanti altına almak için metamfetamin üretip satmak üzere eski bir öğrencisiyle kafa kafaya vermesiyle gelişen olayları konu edinen Breaking Bad, 2008-2013 yılları arasında beş sezon boyunca AMC ekranlarına gelmişti.

"Breaking Bad" unutulmaz anlar:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin