Diriliş Ertuğrul İrene kimdir?

TRT1'in sevilen ve en çok izlenen dizilerinden Diriliş Ertuğrul, bu akşam yayınlanacak 122.bölümüyle bomba gibi bir dönüş yapacak. Yeni sezonda Diriliş Ertuğrul dizisinde izleyeceğimiz İrene kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
07 Kasım 2018 - 12:22
Yeni Bölüm

TRT1 ekranlarında bu akşam yayınlanacak 122.bölümüyle yeni sezona başlayacak olan Diriliş Ertuğrul dizisinin İrene karakteri kimdir? Gerçek adı nedir?

18-11/07/dirilis-ertugrul-rumeysa-arslan.jpg

Diriliş Ertuğrul İrene kimdir?

Öğretmen bir anne ve Futbol Antrenörü bir babanın kızı olarak 1998 yılında Çanakkale’de dünyaya gelen Rümeysa Arslan, anne ve babasının mesleği dolayısla Ankara, Batman, Sason ve Çanakkale gibi farklı şehirlerde yaşadı. 
Lise eğitimini İzmir’de tamamladıktan sonra Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Radyo Sinema ve Televizyon bölümünü kazanan Rümeysa, küçüklüğünden beri gitar çalıp şarkı söylediği için bir süre sonra asıl hayalinin sahnede olmak ve müzik yapmak olduğuna karar vererek, İstanbul Haliç Üniversitesi’nin Konservatuvar sınavlarına girip Opera bölümünü kazandı. Öğrenimine hala aynı okulda devam eden Arslan, profesyonel oyunculuk kariyerinin ilk adımını Meleklerin Aşkı dizisiyle attı.

Diriliş Ertuğrul dizisinde İrene karakterini Rümeysa Arslan canlandırmaktadır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin