Bridgerton 2. sezon hakkında bilinmesi gerekenler! Yeni sezon Netflix'te!

Popüler Netflix dizisi "Bridgerton" merakla beklenen 2. sezonuyla geri döndü! Yeni sezon konusu, Türkçe alt yazılı fragmanı, oyuncuları ve bölümleri...

"Görev, kalbin gerçek arzusuyla çelişirse ne olur? Büyük bir skandal kaçınılmaz olur..."

Julia Quinn'in çok satan aşk romanları serisinden uyarlanan popüler Netflix dizisi "Bridgerton" merakla beklenen 2. sezonuyla geri döndü!

25 Aralık 2020'de yayınlanan ilk sezonuyla büyük ilgi gören dizinin 2. sezon bölümleri 25 Mart 2022 Cuma tarihinde platforma eklendi.

Shonda Rhimes (Grey's Anatomy) imzalı Emmy adayı dramanın yeni sezonu, ilk sezon gibi 8 bölümden oluşuyor.

BRIDGERTON 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Peki, ikinci sezonda izleyiciyi neler bekliyor?

"Sevgili okuyucularım, beni özlediniz mi?" Ve Leydi Whistledown, Bridgerton'ın 2. sezonuyla geri döndü.

Bridgerton ailesinden birbirine sıkı sıkıya bağlı sekiz kardeşin, Londra yüksek sosyetesinde aşkı ve mutluluğu aramasını konu edinen yapımın yeni sezonunda; evlenmeye karar veren vikont Anthony Bridgerton'ın, aradığı aşkı müstakbel eşinin dikbaşlı ablasında bulunca sorumlulukların, arzuların ve skandalların birbirine karışmasına tanıklık ediyoruz.

Her bir sezonunun hikayesi Bridgerton ailesinin bir üyesine ve onun aşkı bulma macerasına odaklanan dizinin ikinci sezonu Anthony (Jonathan Bailey) için uygun bir evlilik arayışına odaklanıyor.

22-03/25/bridgerton-2-sezon-foto1.jpeg

Sezonun, süreleri 54 ila 72 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 2. Sezon 1. Bölüm: "Hovarda" (70 dk.)
- 2. Sezon 2. Bölüm: "Yarış Başlasın" (54 dk.)
- 2. Sezon 3. Bölüm: "Takıntı" (68 dk.)
- 2. Sezon 4. Bölüm: "Zafer" (58 dk.)
- 2. Sezon 5. Bölüm: "Olmayacak İş" (59 dk.)
- 2. Sezon 6. Bölüm: "Tercih" (69 dk.)
- 2. Sezon 7. Bölüm: "Ahenk" (59 dk.)
- 2. Sezon 8. Bölüm: "Beni Seven Vikont" (72 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; Anthony münasip bir eş arayışına başlıyor, Eloise sosyeteye takdim ediliyor ve Leydi Danbury, kraliçenin bu sezonun genç kızları arasından bir "elmas" seçmesine yardım ediyor.

Mart - Kasım 2021 tarihleri arasında ikinci sezon çekimleri tamamlanan Bridgerton'ın oyuncu kadrosunda Adjoa Andoh, Julie Andrews, Lorraine Ashbourne, Jonathan Bailey, Ruby Barker, Sabrina Bartlett, Harriet Cains, Bessie Carter, Nicola Coughlan, Phoebe Dynevor, Ruth Gemmell, Florence Hunt, Claudia Jessie, Ben Miller, Luke Newton, Regé-Jean Page, Golda Rosheuvel, Luke Thompson, Will Tilston, Polly Walker, Simone Ashley, Charithra Chandran, Shelley Conn, Calam Lynch, Rupert Young gibi isimler yer alıyor.

Simone Ashley (Kate Sharma), Charithra Chandran (Edwina Sharma), Shelley Conn (Mary Sharma), Rupert Young (Jack) bu sezon kadroya dahil olan isimler.

22-03/25/bridgerton-2-sezon-foto-2.jpeg

Chris Van Dusen yaratıcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Shonda Rhimes, Betsy Beers ve Julie Anne Robinson yer alıyor.

BRIDGERTON 3. VE 4. SEZON DA YOLDA!

3. ve 4. sezon onayları da bulunan yapımın yeni sezon fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Bridgerton" (Netflix) 2. Sezon Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin