Bridgerton dizisi hayranlarına çifte müjde!

Julia Quinn'in çok satan aşk romanları serisinden uyarlanan "Bridgerton" için sürpriz gelişme! Dizi henüz 2. sezonu başlamadan 3. ve 4. sezon onaylarını cebe koydu!

Julia Quinn'in çok satan aşk romanları serisinden uyarlanan "Bridgerton" daha uzun yıllar bizimle olacak!

BRIDGERTON İÇİN RESMİ 3. VE 4. SEZON ONAYLARI GELDİ!

İlk sezonu 25 Aralık 2020'de yayınlanan ve şu sıralar 2. sezon prodüksiyon sürecinde olan dizinin hayranlarına Netflix'ten büyük bir sürpriz geldi ve diziye ek iki sezonluk daha onay çıktığı duyuruldu!

Buna göre Bridgerton 3. ve 4. sezonuyla da ekranlarda olmaya devam edecek.

Yapımcı Shonda Rhimes (Grey's Anatomy) yeni sezon onayı ile ilgiili yaptığı açıklamada "Julia Quinn'in nefis Bridgerton serisini ilk okuduğumdan itibaren bunların bir izleyiciyi büyüleyecek hikayeler olduğunu biliyordum. Ancak bu uyarlamanın evrimi, tüm Shondaland ekibinin pek çok önemli katkısı olmadan başarılı olamazdı. Bu iki sezonluk yenileme çalışmalarımız için güçlü bir güvenoyu demek. İşbirlikçi ve yaratıcı ortaklara sahip olduğum için herkese minnettarım. Betsy ve ben, Bridgerton evrenini dünya çapında izleyici kitlesine ulaştırmaya devam etme fırsatına sahip olduğumuz için çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

21-04/14/bridgerton-dizisi.jpg

Netflix Global TV Başkan Yardımcısı Bela Bajaria ise şöyle konuştu: "Bridgerton ayağımızı yerden kesti. Shonda liderliğindeki yaratıcı ekip malzemeyi iyi biliyordu ve abonelerimiz için harika, etkileyici ve duygusal bir yapım ortaya koydular. Gelecek için heyecan verici planları var ve izleyicilerin bu diziye bayılmaya devam edeceklerini düşünüyoruz. Uzun bir süre daha Bridgerton işinde olmayı planlıyoruz."

BRIDGERTON 2. SEZON İÇİN GERİ SAYIM SÜRÜYOR!

Her bir sezonunun hikayesi Bridgerton ailesinin bir üyesine ve onun aşkı bulma macerasına odaklanan dizinin ikinci sezonu Anthony (Jonathan Bailey) için uygun bir evlilik arayışına odaklanacak.

Bridgerton'ın ikinci sezonunda ilk sezonda Dük Simon Bassett'ı canlandıran Regé-Jean Page'in rol almayacağını da hatırlatalım.

21-04/14/bridgerton-izle-1618349794.jpg

Chris Van Dusen yaratıcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Shonda Rhimes, Betsy Beers ve Julie Anne Robinson gibi isimler yer alıyor.

"Bridgerton" (Netflix) 2. Sezon Duyurusu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin