The Circle: ABD 2. sezonuyla hiç olmadığı kadar stratejik!

The Circle ekranlara dönüyor ve bu sefer hiç olmadığı kadar stratejik... Netflix yapımı "The Circle: ABD" 2. sezonuyla geri döndü! Yeni sezon hakkında bilinmesi gerekenler...

The Circle ekranlara dönüyor ve bu sefer hiç olmadığı kadar stratejik...

Oyunda kalmak için oyuncular popüler olmalı. Bunun için kendileri olabilir ya da sahte profille herkesi kandırabilirler. Siz konusu 100.000 dolar olunca oyunu nasıl oynadığınız çok mühim...

THE CIRCLE: ABD YENİ SEZON BAŞLADI!

Statü ile stratejinin iç içe geçtiği, adeta bir sosyal deney niteliğindeki Netflix reality dizisi "The Circle: ABD" 2. sezonuyla geri döndü!

THE CIRCLE: ABD 2. SEZON YAYIN TAKVİMİ NASIL OLACAK?

12 bölümlük ilk sezonu üç kısım halinde 01, 08 ve 15 Ocak 2021'de yayınlanan The Circle: ABD'nin 2. sezonunun ilk dört bölümü 14 Nisan 2021 Çarşamba günü Netflix kütüphanesine eklendi.

Toplam 13 bölümden oluşan yeni sezonun 4'er parçalık diğer iki kısmı 21 ve 28 Nisan'da izleyiciyle buluşacak. 05 Mayıs Çarşamba günü ise sezon finali bölümü yayınlanacak.

21-04/14/the-circle-dizisi.jpg

THE CIRCLE: ABD 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Yapımın ikinci sezonunda; nakit ödülü kazanmak için sohbet etmekten, flört etmekten, arkadaşlık kurmaktan ve birbirilerine ihanet etmekten hiç korkmayan yeni bir yarışmacı kadrosu ile tanışmaya hazır mısınız?

Yepyeni stratejik dalavereler eşliğinde müttefiklerden, düşmanlardan ve sahte profil sahibinden oluşan yeni kadro yakınlaşıyor ve dev para ödülü için kıyasıya yarışıyor.

Süreleri 45 ile 58 dakika arasında yeni sezonun ilk 4 bölümü şu şekilde sıralanıyor:

- 2. Sezon 1. Bölüm: "Eskisinden Daha Stratejik" (58 dakika)
- 2. Sezon 2. Bölüm: "İttifaklar Kuruldu" (51 dakika)
- 2. Sezon 3. Bölüm: "Güle Güle" (45 dakika)
- 2. Sezon 4. Bölüm: "Herkes Tarafını Seçti" (52 dakika)

21-04/14/the-circle-usa.jpg

Studio Lambert yapımcılığında hazırlanan The Circle: ABD'nin yürütücü yapımcı kadrosu Shane Byrne, Tim Harcourt, Stephen Lambert, Daisy Lilley, Susy Price, Chet Fenster, Richard Foster ve Toni Ireland'dan oluşuyor.

"The Circle: ABD" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin