Broke 1. sezon 2. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

Javier ve Elizabeth eve katkıda bulunmak için işe girerler! Broke'un yeni bölümünde neler olacak? Broke 1. sezon 2. bölüm konusu ve fragmanı...

Pauley Perrette'li CBS komedisi "Broke" geçtiğimiz hafta ekran serüvenine başladı.

BROKE EKRAN SERÜVENİNE BAŞLADI!

Emmy ödüllü Alex Herschlag'ın yaratıcısı olduğu Broke'un konusu şöyle: Banliyö sakini tek çocuklu bekar bir anne olan Jackie senelerdir görüşmediği kız kardeşi Elizabeth, kız kardeşinin aşırı derecede zengin, eli açık Latin kocası Javier ve onun fazlasıyla sadık asistan/şoför/arkadaşı Luis'i bir gün kapısında gördüğünde çok şaşırır. Bu ziyaretin sebebi sonradan anlaşılacaktır: Ailenin para kaynaklarının kesilmesi ve yaşayacak bir yere muhtaç duruma düşmeleri!

20-04/08/broke-1x02-foto1.jpg

BROKE AÇILIŞ BÖLÜMÜ REYTİNGLERİ

Dizi, Victor Gonzalez'in yönetmen koltuğunda oturduğu açılış bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.9 reyting oranı ve 7.069 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

BROKE 1. SEZON 2. BÖLÜM NE ZAMAN?

Alex Herschlag & Jennie Snyder Urman'ın senaryosunu kaleme alıp, Victor Gonzalez'in (The Neighborhood, Last Man Standing) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun ikinci bölümü "Jobs" 09 Nisan 2020 Perşembe akşamı CBS ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-04/08/broke-1x02-foto2.jpg

BROKE 1. SEZON 2. BÖLÜM KONUSU

Jackie, Javier ve Elizabeth'i ev idaresine maddi katkıda bulunabilmeleri için iş bulmaya teşvik ettiğinde Javier, Luis'in yardımıyla sürücü olarak; Elizabeth ise kişisel alışveriş uzmanı olarak işe başlar.

Bu arada Jackie, eniştesi Javier ile çok fazla yakınlaşan Sammy'nin canının yanacağından endişe etmektedir.

Oyuncu kadrosu: Jaime Camil (Javier), Pauley Perrette (Jackie), Natasha Leggero (Elizabeth), Izzy Diaz (Luis), Antonio Corbo (Sammy)

Konuk oyuncu kadrosu: Al Madrigal (Derek), Fred Stoller (Keith), Max Phyo (Doug Muriera), Alexandra Grossi (Roberta Myles), Merrick McCartha (Mario Jones)

"Broke" (CBS) 1. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin