Siren 3. sezon 3. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Ryn'ın bebeği yaşıyor ancak tehlikededir! Freeform'un denizkızı temalı gerilim dizisi Siren'ın yeni bölümünde neler olacak? Siren 3. sezon 3. bölüm konusu ve fragmanı...

Freeform'un denizkızı temalı doğaüstü-gerilim dizisi "Siren" geçtiğimiz hafta yeni sezonunu açtı.

SIREN 3. SEZON BAŞLADI! GEÇTİĞİMİZ HAFTA NELER OLDU?

Sezonun açılış bölümü "Borders"ta; çok sevdiği eski bir arkadaşı Helen'i beklenmedik bir şekilde ziyaret ederken, yeni bir denizkızının ortaya çıkması Ryn'ın kafasında bazı soru işaretleri oluşturur. Ben annesinin tedavisi için savaşırken; Maddie, Ian'ın ölümünün ardındaki gerçeği öğrenir. Xander ise yaşamında yeni bir sayfa açma yolundadır.

Sezonun ikinci bölümü "Revelations"ta Bristol Koyu'nda bir başka gizemli ölüm daha ortaya çıktığında Ryn, Tia'dan şüphelenir. Xander eğitim günlerine başlarken; Ted ise geçmişi yeniden ziyaret eder ve bu yolculuk onu çarpıcı gerçeklerle karşılaştırır.

20-04/09/siren-3x03-foto2.jpg

SIREN 3. SEZON AÇILIŞ REYTİNGLERİ!

Dizi, Joe Menendez'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun ilk bölümü ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.15 reyting ve 0.509 milyon izleyici; Nick Copus'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun ikinci bölümü ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.12 reyting ve 0.401 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

SIREN 3. SEZON 3. BÖLÜM NE ZAMAN?

Siren, Sarah Wise'ın senaryosunu kaleme aldığı sezonun üçüncü bölümü "Survivor" ile 09 Nisan 2020 Perşembe akşamı Freeform ekranlarında olacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-04/09/siren-3x03-foto1.jpg

SIREN 3. SEZON 3. BÖLÜM KONUSU

Ryn'ın bebeği yaşıyor ancak tehlikede!

Ryn (Eline Powell), doğmamış çocuğunun gizli varlığını öğrenmek için yardım arar.

Ben (Alex Roe), annesine yardım etmek için tehlikeli bir yola çıkarken, Xander (Ian Verdun) yeni kariyerinde kendini kanıtlamaya çalışır.

Bu arada Helen (Rena Owen), Sarge (Hugo Ateo) ile iletişime geçmek için Eliza'ya (Georgia Waters) danışır.

"Siren" (Freeform) 3. sezon 3. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin