9 Nisan Türkiye koronavirüs vaka ve ölüm sayısı kaç oldu!

Çin'de başlayan salgının etkileri devam ediyor.

Merve Mutlu
09 Nisan 2020 - 09:41
Viral

Wuhan kentinde nedeni bilinmeyen bir şekilde başlayan ve henüz bir aşısı da üretilemeyen koronavirüs salgını nedeniyle hayat neredeyse durma noktasına geldi. Birçok ülkeyi etkileyen bu salgın Türkiye'de de çok sayıda ölüme neden oldu. 

20-04/09/fahrettin.jpg

Türkiye'de; cafe, bar, pavyon, sinema, tiyatro, spa merkezleri, kuaför salonları, güzellik merkezleri ve spor salonları gibi birçok ortak alanın kapatılması ile sosyal izolasyon sağlanarak önlenmeye çalışılan bu virüsle ilgili, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca her gün güncel vaka ve ölüm sayısını paylaşıyor. 

9 Nisan güncel koronavirüs vaka ve ölüm sayısı!

20-04/09/korona.jpg

Fahrettin Koca'nın, "Hastalarımızdan 264’ü daha iyileşti. Yoğun bakım ve entübe hasta sayımızdaki artış hızı düşme eğiliminde. Başarımız izolasyona bağlı. Virüs, gücünü temas ortamından alıyor. Virüse bu fırsatı tanımayalım. Evde kalalım" sözleri ile açıkladığı son verilere göre Türkiye'de şu ana dek: 247 bin 768 test yapıldı ve 38 bin 226'sı pozitif çıktı. Toplamda 812 kişi hayatını kaybederken 1492 kişi yoğun bakımda, 995 kişi entübe durumunda ve 1846 kişi de iyileşmeyi başardı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin