Sermiyan Midyat Zümrüdü Anka dizisine katılıyor!

Fox ekranlarının sevilen dizisine yeni oyuncu sürprizi!

Merve Mutlu
09 Nisan 2020 - 10:26
Gündem

Fox ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Ceren Yılmaz (Zümrüt) ile Alp Navruz'un (Serhat) rol aldığı Zümrüdü Anka sevilerek izlenen diziler arasına girmeyi başardı. 

20-04/09/zumrudu-anka.jpg

Zümrüdü Anka'nın konusu ne?

Dürüst, cesur ve iyi kalpli bir genç olan Serhat, ailesini kaybettikten sonra amcası tarafından yetiştirilmiştir. Ailesinin bakımını üstlenen tek kişi olan çalışkan ve vefalı bir kız olan Zümrüt'e aşıktır. Serhat askere gidip geldikten sonra evlenmeyi düşünürler. Ancak askerlik görevini yapmak için Suriye'ye giden Serhat'ın şehadet haberi gelir. Bu haberle yıkılan Zümrüt ailesini kurtarmak için zengin bir adamla evlenmeyi kabul etmek zorunda kalır. Ancak Serhat şehit olmamıştır ve geri gelecektir.

Zümrüdü Anka'ya Sermiyan Midyat geliyor!

20-04/09/sermiyan-umrudu.jpg

Sevilen ve şimdilerde koronavirüs nedeniyle sete çıkamayan dizinin kadrosuna en son başarılı oyuncu Itır Esen dahil olmuş ve hikayeye heyecan katmıştı. Esen'in ayrılığından sonra da Esen'in canlandırdığı karakterin eşi karakteri ile de Sermiyan Midyat katılıyor ve Mahir Özgüç karakteri ile diziye yeni bir soluk kazandırmaya hazırlanıyor. Midyat dizide Özgüç ailesinin lideri, Hamit'in babası, Nisan'nın kocası, Demirkanların da düşmanı olan sert bir karakter olarak karşımıza çıkacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin